detector.media
08.04.2015 10:15
Прокуратура розпочала ще одне кримінальне провадження щодо пожежі в кінотеатрі «Жовтень»
Прокуратура розпочала ще одне кримінальне провадження щодо пожежі в кінотеатрі «Жовтень»

Прокуратура міста Києва розпочала ще одне кримінальне провадження у зв'язку із пожежею у кінотеатрі «Жовтень» - за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

 

Проведення досудового розслідування дорученого слідчому відділу Подільського райуправління міліції в Києві.

 

Одночасно, за фактом виникнення пожежі в кінотеатрі «Жовтень» триває розслідування щодо посадовців ТОВ «Кіноман» та столичного управління держслужби з надзвичайних ситуацій за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

 

Нагадаємо, пожежа у столичному кінотеатрі «Жовтень» виникла 29 жовтня 2014 року. 1 листопада міліція затримала двох підозрюваних у вчиненні цього злочину. Наразі молодиків судять за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї та бойових припасів) Кримінального кодексу України.

 

Кінотеатр «Жовтень» унаслідок пожежі зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн. 13 листопада 2014 року Київська міська рада ухвалила рішення передати цілісний майновий комплекс кінотеатру «Жовтень» в оренду ТОВ «Кіноман», яке раніше забезпечувало діяльність кінотеатру, до 1 квітня 2020 року. У січні київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження Київської міської держадміністрації про реконструкцію будівлі кінотеатру «Жовтень».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY