«Громадське телебачення Донеччини» оголошує краудфандінг

«Громадське телебачення Донеччини» оголошує краудфандінг

14 Січня 2015
2895

«Громадське телебачення Донеччини» оголошує краудфандінг

2895
«Громадське телебачення Донеччини» оголошує краудфандінг
«Громадське телебачення Донеччини» оголошує краудфандінг

«Громадське телебачення Донеччини» потребує фінансової підтримки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один із засновників і журналіст цього інтернет-каналу Олексій Мацука.

 

«Наші журналісти щодня одночасно в усіх містах Донеччини, вони щодня в дорозі. Тут збираються всі сюжети. Ми не центральний канал з мільйонними бюджетами, у нас є кошти лише на основне. І щоб були сюжети з Донбасу, наша громадська організація має сплачувати чимало різних рахунків. Переглядайте відео і надсилайте свої 50-100 гривень щомісяця на розрахунковий рахунок Донецького інституту інформації http://hromadske.dn.ua/help/», - повідомив пан Мацука.

 

Нагадаємо, проект «Громадське телебачення Донеччини» стартував 18 березня 2014 року. Канал створено ініціативною групою журналістів із Донбасу. Він є регіональним аналогом проекту «Громадське ТБ», і їх місії, як зазначено на сайті, збігаються: створити інформаційний простір для розвитку суспільства і особистості.

 

Мета проекту - надавати об'єктивну і правдиву інформацію про політичні, економічні та соціальні процеси в регіоні, в якому, за словами творців ««Громадського телебачення Донеччини»,  досі панувала тотальна пропаганда.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2895
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду