detector.media
14.01.2015 14:41
«Громадське телебачення Донеччини» оголошує краудфандінг
«Громадське телебачення Донеччини» оголошує краудфандінг

«Громадське телебачення Донеччини» потребує фінансової підтримки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один із засновників і журналіст цього інтернет-каналу Олексій Мацука.

 

«Наші журналісти щодня одночасно в усіх містах Донеччини, вони щодня в дорозі. Тут збираються всі сюжети. Ми не центральний канал з мільйонними бюджетами, у нас є кошти лише на основне. І щоб були сюжети з Донбасу, наша громадська організація має сплачувати чимало різних рахунків. Переглядайте відео і надсилайте свої 50-100 гривень щомісяця на розрахунковий рахунок Донецького інституту інформації http://hromadske.dn.ua/help/», - повідомив пан Мацука.

 

Нагадаємо, проект «Громадське телебачення Донеччини» стартував 18 березня 2014 року. Канал створено ініціативною групою журналістів із Донбасу. Він є регіональним аналогом проекту «Громадське ТБ», і їх місії, як зазначено на сайті, збігаються: створити інформаційний простір для розвитку суспільства і особистості.

 

Мета проекту - надавати об'єктивну і правдиву інформацію про політичні, економічні та соціальні процеси в регіоні, в якому, за словами творців ««Громадського телебачення Донеччини»,  досі панувала тотальна пропаганда.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY