2 грудня – конференція у Луцьку щодо обміну досвідом реформування державних ЗМІ

1 Грудня 2014
2970

2 грудня – конференція у Луцьку щодо обміну досвідом реформування державних ЗМІ

2970
2 грудня – конференція у Луцьку щодо обміну досвідом реформування державних ЗМІ

2 грудня у селі Струмівка на Волині пройде конференція щодо реформування державних ЗМІ за участі представників України та Польщі. Про це повідомляють організатори форуму - Фонд Europejska Akademia Samorządowa, Фонд Pro Bono Futuro, Міжнародна асоціація журналістів «4-Влада». Конференція проходить за підтримки Маршалківського уряду Люблінського воєводства та Волинської обласної Ради.

 

Під час конференції підніматимуться такі питання, як роль та місце ЗМІ в процесі інтеграції України до ЄС, сучасні виклики в сфері доступу до суспільно важливої інформації, реформування телерадіомовлення: перехід до суспільного і цифрового мовлення та особливості підготовки журналістів в Україні та Польщі.

 

Серед у часників - екс-президент Польського радіо в Любліні Маріуш Дескерт; генеральний директор Волинської обласної державної телерадіокомпанії Ольга Куліш; голова ради генеральних директорів ОДТРК, генеральний директор Київської державної регіональної телерадіокомпанії Олександр Савенко; начальник управління з питань зв'язків із ЗМІ Адміністрації Президента України Олександр Бухтатий; екс-редактор Dziennik Wschodni Станіслав Ядчак та інші.

 

З повним переліком учасників конференції та програмою можна ознайомитися тут.

 

Проходитиме форум у селі Струмівка Волинської області, в конференц-залі рекреаційного комплексу «Рестпарк» на вул. Рівненській, 135.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2970
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду