detector.media
01.12.2014 14:40
2 грудня – конференція у Луцьку щодо обміну досвідом реформування державних ЗМІ

2 грудня у селі Струмівка на Волині пройде конференція щодо реформування державних ЗМІ за участі представників України та Польщі. Про це повідомляють організатори форуму - Фонд Europejska Akademia Samorządowa, Фонд Pro Bono Futuro, Міжнародна асоціація журналістів «4-Влада». Конференція проходить за підтримки Маршалківського уряду Люблінського воєводства та Волинської обласної Ради.

 

Під час конференції підніматимуться такі питання, як роль та місце ЗМІ в процесі інтеграції України до ЄС, сучасні виклики в сфері доступу до суспільно важливої інформації, реформування телерадіомовлення: перехід до суспільного і цифрового мовлення та особливості підготовки журналістів в Україні та Польщі.

 

Серед у часників - екс-президент Польського радіо в Любліні Маріуш Дескерт; генеральний директор Волинської обласної державної телерадіокомпанії Ольга Куліш; голова ради генеральних директорів ОДТРК, генеральний директор Київської державної регіональної телерадіокомпанії Олександр Савенко; начальник управління з питань зв'язків із ЗМІ Адміністрації Президента України Олександр Бухтатий; екс-редактор Dziennik Wschodni Станіслав Ядчак та інші.

 

З повним переліком учасників конференції та програмою можна ознайомитися тут.

 

Проходитиме форум у селі Струмівка Волинської області, в конференц-залі рекреаційного комплексу «Рестпарк» на вул. Рівненській, 135.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY