Замість Тузова ТОНІС очолить Галина Білодід

3 Листопада 2009
19928
3 Листопада 2009
17:33

Замість Тузова ТОНІС очолить Галина Білодід

19928
Замість Тузова ТОНІС очолить Галина Білодід

Головою правління ЗАТ «Телеканал ТОНІС» обрано Галину Білодід. Цю інформацію ТК підтвердив Дмитро Тузов, екс-голова правління, а нині - заступник голови з інформаційного мовлення.

 

У статусі  заступника голови правління  Тузов буде займатись  інформаційним мовленням ТОНІСа,  публіцистичними проектами,  документальним кіно, а також вести авторську програму «Головне питання».

 

Інфотеймент і розважальні проекти є зоною відповідалності генерального продюсера каналу Юрія Нікітіна.

 

Галина Білодід не має телевізійного досвіду, на каналі займатиметься так званим кризовим менеджментом. На ТОНІСі також пояснили ТК, що пані Білодід не є публічною людиною і коментарів не даватиме.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19928
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
virus
5282 дн. тому
"Что ни делает дурак - все он делает не так..." Прости, друг, но истина дороже
Андрей
5285 дн. тому
Тут ключевое то, что г-жа Билодид НЕ ИМЕЕТ ОПЫТА РАБОТЫ В МЕДИА и ни о каком антикризисном менеджменте на канале тут говорить не приходится. Инфотеймент - это Никитин? А где собственно на ТОНИСе инфотеймент? Ну, а насчёт развлечений - тут всё ясно: мамамьюзик на завтрак и обед, а на ужин - кино (и то с Астафьевой). ТОНИСу с руководителями реально "везёт". Жаль, такой канал топят (хотя уже с апреля топят). :(
web
5285 дн. тому
Антикризисный менеджмент - это опять зарплату не выплачивать по 4 месяца?
Везет же Тонису на профффи!
5288 дн. тому
"Сільський час" и "Новости с полей" спасут Тонис и поднимут рейтинг по коммерческой аудитории 65+! Вперед, товарищи!)))
Похоже она
5288 дн. тому
Не эта ли кризисный менеджер зашла на ТОНИС, о которой статья 2006 года "Загрозливі симптоми на херсонському комбайновому" в одном интернет-издании? Выдержки из статьи далее: Тритисячний колектив “Херсонських комбайнів” вимагає від керуючої санацією підприємства Галини Білодід виплатити борг по зарплатні за квітень і червень цього року – 1,8 мільйона гривень. Перше засідання примирної комісії відбулося 12 липня. Віце-губернатор Володимир Буряченко хотів почути, коли робітникам виплатять зароблене й відновлять роботу на заводі? На що Галина Білодід відповіла: стратегічне завдання санації – погашення боргів до Пенсійного фонду та по заробітній платі за рахунок продажу непотрібних основних фондів, а відновлення роботи підприємства – це питання не до неї, це – перспектива. І заявила, що “Херсонські комбайни” зараз не мають грошей на виплату заборгованої зарплатні, отож вона збирається в суді скасувати ті пункти колективного трудового договору, де йдеться про виплату зарплатні. ...І начальник відділення НСПП у Херсонській області Павло Ситник, і заступник губернатора Володимир Буряченко вважають, що Галина Білодід досить вузько розуміє свої обов’язки на посаді керуючого санацією. “З моменту призначення всі повноваження управління акціонерним товариством переходять до неї, вона, як водночас й арбітражний керуючий, не тільки складає план санації (фінансового оздоровлення підприємства), а й керує заводом – вона за законом має здійснювати заходи щодо захисту майна, аналізувати фінансову, господарську та інвестиційну діяльність боржника, його становище на ринках. ...Крім того, Галина Білодід видала наказ, яким попередила колектив про майбутнє скорочення штатів, хоча дотепер іще немає плану санації підприємства. Регіональне відділення Національної служби посередництва вже звернулося до прокуратури Херсона з проханням сприяти вирішенню колективного трудового спору і дати оцінку діяльності Галини Білодід в ролі санатора. ...На жаль, поговорити із самою Галиною Білодід нам не вдалося: у своєму офісі в Херсоні вона не була з позаминулого тижня – пані Галина проживає в столиці й у Херсоні буває наїздами.
izya
5288 дн. тому
часом це не та галя білодід, яка завалила "херсонські комбайни"? ТОНІСу щастить все більше з керівниками.
Вопрос к знатокам
5288 дн. тому
Who is Mrs. Bilodid?
111
5288 дн. тому
Клава, я шизею с костеринского зоопарка...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду