Star Media виграла тендер на постачання анімації і графіки для Бі-бі-сі

30 Червня 2009
6280
30 Червня 2009
09:46

Star Media виграла тендер на постачання анімації і графіки для Бі-бі-сі

6280
Star Media виграла тендер на постачання анімації і графіки для Бі-бі-сі

Студія «Бабич дизайн», що входить до групи компаній Star Media,  виграла тендер на пріоритетне постачання телевізійної продукції, зокрема анімації та графіки, для британської телерадіомовної корпорації Бі-бі-сі. Про це ТК повідомили у прес-службі компанії.

 

Список пріоритетних постачальників опублікований на сайті Бі-бі-сі. За словами голови ради директорів Star Media Влад Ряшин, тепер компанія фактично рекомендована для співпраці продюсерам Бі-бі-сі. Рішення щодо конкретних проектів, які постачатиме Star Media, ще не прийняте; права на цей контент належатимуть Бі-бі-сі, а показуватимуть його на телеканалах корпорації та в інших країнах, куди продаватимуть права.

 

«Скоріш за все, першими нашими замовленнями будуть розробка графіки або анімації для телевізійних продуктів - фільмів і серіалів. Далі ж ми плануємо запропонувати Бі-бі-сі й копродакшн», - каже генеральний директор студії «Бабич дизайн» Валерій Бабич.

 

Раніше повідомлялося про те, що «Бабич дизайн» виробляє два 12-серійні фільми в жанрі докудрами - «Велика війна» на замовлення російського «Первого канала» та «Визволителі» (телеканал «Россия»). Обидва фільми плануються до показу на наступний рік, їх присвячено 65-річчю перемоги в Другій світовій війні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6280
Теги:
Читайте також
14.05.2009 09:14
Любовь Журавлева
, для «Детектор медіа»
24 990
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глаза ТВ
5414 дн. тому
Молодцы! Владу и Валере - респект! Так держать! Рад за вас! С уважением.
закупщица
5414 дн. тому
Валера - ты лучший!!
Diga
5414 дн. тому
Вот это здорово! Молодцы!!!!Удачи и успехов!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду