Два проекти «Стар медіа» вийшли у фінал телевізійного фестивалю в Монте-Карло

22 Квітня 2009
17113
22 Квітня 2009
09:29

Два проекти «Стар медіа» вийшли у фінал телевізійного фестивалю в Монте-Карло

17113
Два проекти «Стар медіа» вийшли у фінал телевізійного фестивалю в Монте-Карло

Два проекти виробництва групи компаній «Стар медіа» відібрані до фіналу 49-го щорічного телевізійного фестивалю у Монте-Карло.У трьох номінаціях категорії «Драматичні та комедійні серіали» представлений серіал «Загін»: у номінації «Найкращий міжнародний продюсер» змагатимуться Юрій Мінзянов і Влад Ряшин, у номінації «Найкращий актор» - Ігор Ліфанов, «Найкраща актриса» - Лариса Шахворостова. У категорії «Телевізійні фільми» представлений фільм «Щасливої дороги!».

 

Телевізійний фестиваль у Монте-Карло проводиться з 1961 року. Включає прем'єрні конкурсні й позаконкурсні покази, конференції та семінари. Символ і нагорода фестивалю - золота копія статуетки німфи Салмакіди, оригінал якої перебуває у Луврі. Фестиваль пройде у будівлі Grinaldi Forum Monaco в Монте-Карло під патронатом монакського принца Альберта Реньє. У конкурсній програмі 49-го фестивалю в Монте-Карло братимуть участь 20 комедій та 31 драма з 22 країн світу. Переможці будуть оголошені на урочистій церемонії нагородження 11 червня.

 

Режисер телесеріалу «Загін» (рос. «Отряд») - Сергій Чекалов, автор сценарію - Олександо Зеленко, продюсери - Юрій Мінзянов і Влад Ряшин, оператор-постановник - Андрій Лисецький. У ролях - Ігор Ліфанов, Лариса Шахворостова, Володимир Симонов, Юрій Ніфонтов, Костянтин Милованов, Василь Щипіцин, Яків Кучеревський, Влад Мамчур, Анастасія Касилова та інші.

 

Режисер телефільму «Щасливої дороги!» (рос. «Счастливого пути!») - Олександр Баршак, продюсери - Віталій Бордачов та Влад Ряшин, виконавчий продюсер Кирило Бурдихін, автор сценарію - Тимур Булгаков, оператор-постановник Святослав Булаковський. У ролях Дмитро Міллер, Анна Назарова, Дмитро Куличков, Олександр Пашутін, Людмила Артем'єва, Олег Акулич, Олександр Робак та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду