detector.media
30.06.2009 09:46
Star Media виграла тендер на постачання анімації і графіки для Бі-бі-сі

Студія «Бабич дизайн», що входить до групи компаній Star Media,  виграла тендер на пріоритетне постачання телевізійної продукції, зокрема анімації та графіки, для британської телерадіомовної корпорації Бі-бі-сі. Про це ТК повідомили у прес-службі компанії.

 

Список пріоритетних постачальників опублікований на сайті Бі-бі-сі. За словами голови ради директорів Star Media Влад Ряшин, тепер компанія фактично рекомендована для співпраці продюсерам Бі-бі-сі. Рішення щодо конкретних проектів, які постачатиме Star Media, ще не прийняте; права на цей контент належатимуть Бі-бі-сі, а показуватимуть його на телеканалах корпорації та в інших країнах, куди продаватимуть права.

 

«Скоріш за все, першими нашими замовленнями будуть розробка графіки або анімації для телевізійних продуктів - фільмів і серіалів. Далі ж ми плануємо запропонувати Бі-бі-сі й копродакшн», - каже генеральний директор студії «Бабич дизайн» Валерій Бабич.

 

Раніше повідомлялося про те, що «Бабич дизайн» виробляє два 12-серійні фільми в жанрі докудрами - «Велика війна» на замовлення російського «Первого канала» та «Визволителі» (телеканал «Россия»). Обидва фільми плануються до показу на наступний рік, їх присвячено 65-річчю перемоги в Другій світовій війні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY