«ОГО» та «Рівне вечірнє» - рівненські «джинсові» лідери березня

5 Травня 2009
12099
5 Травня 2009
14:24

«ОГО» та «Рівне вечірнє» - рівненські «джинсові» лідери березня

12099
«ОГО» та «Рівне вечірнє» - рівненські «джинсові» лідери березня

У Рівному в березні 2009 року комерційним «джинсовим» лідером є «ОГО»,  лідером політичної «джинси» - «Рівне вечірнє»,  а найбільшим  замовником  замовних матеріалів - БЮТ, повідомляє Інститут масової інформації. 

 

Найбільше джинси опублікували такі видання: «ОГО», «Рівне вечірнє», «Вільне слово» та «Рівне експрес». Загалом виявлено 90 сумнівних матеріалів. Із них 24 стосувалися місцевих виробників, 10 - торговельних центрів та магазинів. З-поміж політичних партій та блоків, які розглядаються як потенційні замовники «джинси», лідирує БЮТ (19 матеріалів). 

 

Загалом До комерційної «джинси» експерти віднесли  62 матеріали, до політичної -  28 матеріалів.

 

Такими є висновки моніторингу, що його проводить громадська організація «Інформаційне агентство Рівнеінформ» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

Експерт Катерина Іванова відзначає певну «спеціалізацію» ЗМІ на різних видах джинси: «Рівне ракурс» друкує політичну «джинсу», «ОГО» - комерційні замовні матеріали. Чимало політичних матеріалів повторюються не лише в різних ЗМІ одного регіону, а й у виданнях інших областей.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12099
Читайте також
18.06.2009 10:57
Ольга Каретникова, Голос.UA
38 249
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду