Призначено нового керівника прес-служби Нацради

25 Квітня 2008
32954
25 Квітня 2008
17:30

Призначено нового керівника прес-служби Нацради

32954
Призначено нового керівника прес-служби Нацради
Начальником відділу зв’язків із ЗМІ та громадськістю Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення став Юрій Пересунько.
 
Як повідомляє прес-служба Нацради, Юрій Пересунько – заслужений журналіст України, працював кореспондентом газети «Комсомольское знамя», завідувачем відділу інформації газети «Сільські вісті», редактором газети «Молода гвардія» та «Спортивна газета», головним редактором журналу «Україна».
 
Він є головою правління громадського об’єднання «Київський прес-клуб», член Європейської асоціації прес-клубів і міжнародних прес-центрів.
 
Нагадаємо, до 12 березня цю посаду обіймав Микола Гриценко, якого було звільнено із формулюванням «за порушення трудової дисципліни без поважних причин». Раніше Микола Гриценко виступив із публічною критикою дій Нацради та деяких її окремих членів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32954
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
іван
5841 дн. тому
Було б добре, аби новий керівник прес-служби запросив пана Віталія Шевченка на свій "Київський прес-клуб", щоб той поділився досвідом "демократичної розправи" над Миколою Гриценком - чесною людиною, що виступила проти бездарної роботи Нацради та її двохглавого керівника Куруса-Шевченка.
журналист
5843 дн. тому
шило на мыло... и смысл? что поменяется что-то?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду