Леонід Цодіков залишає UMH Group

Леонід Цодіков залишає UMH Group

13 Листопада 2013
6975
13 Листопада 2013
15:08

Леонід Цодіков залишає UMH Group

6975
Леонід Цодіков залишає UMH Group
Леонід Цодіков залишає UMH Group

Керівник UMH MediaLab, інноваційного підрозділу UMH Group, Леонід Цодіков залишає свою посаду. Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Детектор медіа».

 

«З наступного понеділка (18 листопада. - ТК) я не працюю в UMH. З огляду на численні обставини я не бачу більше корисності свого перебування в цій компанії», - пояснив він. Його заяву про звільнення за власним бажанням уже підписано.

 

В UMH Group пан Цодіков керував підрозділом UMH MediaLab, результатом роботи якого за рік став запуск iPad-версії журналу «Forbes Украина». «Додаток на даний момент має 1600 оплачених передплатників. Я вважаю, що для України це серйозний результат. Він зумовлений тим рівнем контенту, який створювала команда. І є великий аудиторний потенціал, з огляду на те, що в Україні понад 30 тисяч додатків скачано людьми», - зауважив пан Цодіков.

 

Пан Цодіков має намір залишатися в медіа, але поки що конкретних планів щодо подальшої роботи не має.

 

Нагадаємо, в минулому Леонід Цодіков був видавцем донецької газети «Салон Дона и Баса» та генеральним директором видавничого холдингу «Сьогодні мультимедіа».

 

Як писала «Детектор медіа», UMH Group нещодавно було придбано групою компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Угода була закрита 5 листопада. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли засновник і президент UMH Борис Ложкін, його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Григорій Шверк, директор з розвитку інтернет-бізнесу UMH Group Павло Жданов.

 

Тим часом із журналу та сайту «Forbes Украина» колективно звільняються 13 журналістів і редакторів, а також арт-директор. До цього видання залишила редактор iPad-версії «Forbes Украина» Юлія Белінська. Ще раніше влітку, після інформації про зміну власника, пішли головний редактор Володимир Федорін, кореспондент журналу Севгіль Мусаєва, заступник головного редактора Forbes.ua Олександр Акименко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6975
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тимофей
3821 дн. тому
Всего 1600 подписчиков за год? Получается, он сам себя не окупил. Зачем такой менеджер?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду