iPad-версія Forbes коштуватиме $4,99 на місяць

iPad-версія Forbes коштуватиме $4,99 на місяць

30 Квітня 2013
4898
30 Квітня 2013
13:32

iPad-версія Forbes коштуватиме $4,99 на місяць

4898
iPad-версія Forbes коштуватиме $4,99 на місяць
iPad-версія Forbes коштуватиме $4,99 на місяць

Вартість одного номера iPad-версії журналу «Forbes Украина» становитиме $4.99. Про це повідомляє прес-служба ділового сегменту UMH Group.

 

Додаток буде доступним для скачування в AppStore у травні, а з червня користувачам буде доступною передплата на рік.

 

Нові номери журналу з'являтимуться в AppStore щомісячно, одночасно з виходом у продаж друкованого видання. Першим там з'явиться травневий випуск видання.

 

Редактором iPad-версії стала Юлія Белінська, у минулому - кореспондент журналу ««Forbes Украина». «Це не принт в iPad, це дещо зовсім інше - мультимедійний контент, відео, аудіо, інфографіка», - розповіла вона про проект, яким керує.

 

Інтерфейс iPad-версії створено у відповідності із сучасними тенденціями мобільних додатків для iOS, повідомляє прес-служба, і дозволяє користувачу легко і зручно переключатися між матеріалами та розділами.

 

В iPad-версію буде включатися мультимедійний контент - розширені фото-галереї, відео-інтерв'ю з героями матеріалів, інтерактивна інфографіка, додаткові дані та коментарі експертів. У рекламодавців буде можливість розміщувати інтерактивну рекламу.

 

За словами директора групи ділових медіа UMH Group Надії Шаломової, підготовка до виходу iPad-версії Forbes тривала понад півроку, а її створення потребувало об'єднаних зусиль редакції Forbes, інноваційного підрозділу UMH Lab яким керує Леонід Цодіков, і багатьох інших співробітників UMH Group.

 

Нагадаємо, про запуск iPad-версії журналу «Forbes Украина» повідомив президент UMH Group Борис Ложкін на інтернет-форумі 24 квітня.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4898
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду