Федорін сприймає купівлю UMH як кінець проекту Forbes і йде з посади

21 Червня 2013
7377
21 Червня 2013
09:02

Федорін сприймає купівлю UMH як кінець проекту Forbes і йде з посади

7377
Федорін сприймає купівлю UMH як кінець проекту Forbes і йде з посади

Головний редактор «Forbes Украина» Володимир Федорін вважає продаж «Forbes Украина» (входить до UMH Group) кінцем проекту в його нинішньому вигляді та залишає свою посаду достроково - 1 жовтня, хоча його контракт закінчується 1 грудня 2013 року. Про це йдеться в заяві пана Федоріна, опублікованій на Forbes.ua.

 

«Я переконаний, що покупець переслідує одну з трьох цілей (або всі три одразу): 1) заткнути журналістам рот перед президентськими виборами, 2) обілити власну репутацію, 3) використати видання для вирішення питань, що не мають нічого спільного з медіабізнесом», - заявив пан Федорін.

 

«Як і всі, я можу помилятися, але нічого з того, що я знаю з публічних і не публічних джерел, не дозволяє мені іншим чином інтерпретувати те, що відбувається», - додав він.

 

Пан Федорін подякував Борису Ложкіну та Надії Шаломовій за «найбільш цікаву пригоду» в його житті.

 

«Я в боргу перед усіма, хто працював над проектом. Друзі, ясна публічна позиція - єдиний спосіб відповісти перед вами за ті слова, які я писав і промовляв протягом того часу, що ми робили український Forbes», - додав пан Федорін.

 

Нагадаємо, уніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group і група СЄПЕК (ВЕТЕК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH. Завершення операції планується на перший квартал 2014 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7377
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду