Ложкін і Шаломова не будуть працювати у Курченка

Ложкін і Шаломова не будуть працювати у Курченка

5 Листопада 2013
7587
5 Листопада 2013
19:26

Ложкін і Шаломова не будуть працювати у Курченка

7587
Ложкін і Шаломова не будуть працювати у Курченка
Ложкін і Шаломова не будуть працювати у Курченка

Колишній основний власник і президент медіахолдингу UMH Group («Український медіахолдинг») Борис Ложкін заявив журналу «Forbes Україна», що не буде керувати компанією після завершення угоди про її продаж групі компаній Сергія Курченка.

 

«Я не хочу бути найманим менеджером у чужій компанії - незалежно від її власника», - сказав пан Ложкін.

 

За інформацією видання, медіахолдинг залишає і дружина Бориса Ложкіна - керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова.

 

За інформацією Forbes.ua, інші ключові топ-менеджери UMH збережуть свої посади після зміни власника. У їх числі - CEO групи і голова російського бізнесу Олександр Страхов, керівник видавничого дому Тетяна Єфименко, керівник інтернет-проектів (United Online Ventures) Дмитро Лисицький і керівник радіогрупи й телеканалу Валентин Резніченко.

 

Операційне управління UMH group здійснюватиме компанія «ВЕТЕК-Медіа», (генеральний директор Юрій Ровенський), що належить Сергію Курченку. Пан Ровненський вважає, що відхід Бориса Ложкіна від керівництва UMH Group не буде болючим. «Система управління холдингом вибудувана добре, і Ложкін втягнутий в неї так сильно зовсім не тому , що інакше компанія не зможе працювати. А просто тому, що так історично склалося», - заявив він у коментарі «Forbes Україна».

 

Нагадаємо, у червні, після оголошення купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH, Борис Ложкін зазначив, що угода з СЄПЕК (ВЕТЭК) включає пункти про те, що будь-які нові компанії, які він може створити на території України, не можуть створювати на території України медійні продукти, які будуть конкурувати з UMH group.

 

Журналу «Forbes Україна» Борис Ложкін заявив, що не відмовився від ідеї створити мільярдний бізнес. Куди колишній медіамагнат вкладе гроші, поки що невідомо, але кілька разів він говорив про свою зацікавленість у проектах з електронної комерції. «Ми ведемо переговори зі стартапами в Росії, Україні і США», - зазначає колишній власник UMH Group.

 

Він додав, що не проти поїхати на кілька місяців до Кремнієвої долини - ближче познайомитися з американською IT-індустрією. «Це не означає, що я планую емігрувати. Але мені подобається спосіб життя , коли ти не прив'язаний ні до якої певної країні», - сказав Борис Ложкін.

 

Нагадаємо, 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Forbes.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7587
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду