У Film.ua Group розповіли про продюсерське поповнення

У Film.ua Group розповіли про продюсерське поповнення

19 Січня 2018
1999
19 Січня 2018
13:50

У Film.ua Group розповіли про продюсерське поповнення

1999
До команди приєдналися та отримали нові призначення Надія Зайончковська, Юлія Міщенко та Анастасія Лодкіна
У Film.ua Group розповіли про продюсерське поповнення
У Film.ua Group розповіли про продюсерське поповнення

Про це повідомляється на сайті Film.ua.  

До Film.ua Group приєдналася Надія Зайончковська як Development Executive.

Надія має багаторічний досвід роботи на міжнародному ринку незалежного контенту в області закупівель і продажів, а також унікальний досвід управління закупівлями на мультитериторіальній  ОТТ платформі MEGOGO. Основні напрямки діяльності, на яких зосередить свої зусилля Надія: співпраця з міжнародними компаніями з ко-продукції телевізійного і повнометражного контенту (при цьому основний акцент робитиметься на Східну і Центральну Європу, перш за все - польський ринок); девелопмент оригінального контенту для ОТТ платформ; моніторинг незалежного ринку на предмет закупівель готового контенту в інтересах Film.ua Group.

Юлію Міщенко призначено керівником напряму виробництва тривалих серіалів Film.ua Group. Юлія - ​​не тільки шоураннер хітів Групи «Черговий лiкар» і «Жіночий лікар-3», а й автор і натхненник власної системи виробництва багатосерійних проектів. Технологія, придумана і реалізована Юлією, вже зараз дозволяє Групі займати лідируючі позиції на ринку «багатосерійних» проектів, йдеться в повідомленні. У сьогоднішніх економічних реаліях цей напрямок - один із ключових пріоритетів Групи.

Також до Групи приєдналася як креативний продюсер Анастасія Лодкіна, раніше – телевізійний продюсер в компанії Friends Production. Уже сьогодні в Групі розробляється одразу три проекти, і в усіх Анастасія є не тільки продюсером, але і автором сценаріїв. «Шоураннер - саме цим модним нині словом ми зараз називаємо ту роботу, яку робить Настя», - зазначається в повідомленні Групи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1999
Читайте також
15.12.2017 15:30
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
3 736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду