«Майdан’s–3» на «Інтері» стартує 18 серпня

9 Липня 2012
7875
9 Липня 2012
11:30

«Майdан’s–3» на «Інтері» стартує 18 серпня

7875
Змінено концепцію і правила
«Майdан’s–3» на «Інтері» стартує 18 серпня

18 серпня на каналі «Інтер» стартує третій сезон танцювального проекту «Майdан's». Про це повідомляє прес-служба «Інтера». Шоу виходитиме щосуботи.

 

Головною особливістю третього сезону «Майdан's» буде поділ усіх команд-учасників за територіальним розташуванням на чотири дивізіони - Захід, Схід, Північ і Південь. Відповідно до цього будуть трохи змінені концепція і правила танцювальних змагань. Тепер в кожній програмі у прямому ефірі будуть змагатися міста-представники різних дивізіонів. Кожен з членів журі також представлятиме одну з чотирьох частин України.

 

Оригінальний формат розроблений «Студією Квартал-95».

 

Нагадаємо, для «Інтера» шоу виробляє «Студія Квартал-95» спільно зі Star Media.

 

«Майdан's» (у міжнародній версії Go Dance!) - один з найперших українських форматів, які були продані за кордон. Зокрема, формат придбали французька компанія Effervescence, американська MY Tupelo Entertainment, норвезька компанія Nice Entertainment Group.

 

Також Star Media досягла домовленості з телеканалом «Россия 1» щодо опціону, і в ефірі цього каналу проект може з'явитися восени.

 

Після того, як визначиться найбільш танцювальне місто третього сезону, відбудеться битва між містами-переможцями трьох сезонів проекту, на якій розіграють «Суперкубок».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7875
Читайте також
10.07.2011 09:17
Ярослав Кучеренко, для «Детектор медіа»
3 301
14.06.2011 12:29
Антоніна Ряховська, для «Детектор медіа»
9 874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду