detector.media
09.07.2012 11:30
«Майdан’s–3» на «Інтері» стартує 18 серпня
Змінено концепцію і правила

18 серпня на каналі «Інтер» стартує третій сезон танцювального проекту «Майdан's». Про це повідомляє прес-служба «Інтера». Шоу виходитиме щосуботи.

 

Головною особливістю третього сезону «Майdан's» буде поділ усіх команд-учасників за територіальним розташуванням на чотири дивізіони - Захід, Схід, Північ і Південь. Відповідно до цього будуть трохи змінені концепція і правила танцювальних змагань. Тепер в кожній програмі у прямому ефірі будуть змагатися міста-представники різних дивізіонів. Кожен з членів журі також представлятиме одну з чотирьох частин України.

 

Оригінальний формат розроблений «Студією Квартал-95».

 

Нагадаємо, для «Інтера» шоу виробляє «Студія Квартал-95» спільно зі Star Media.

 

«Майdан's» (у міжнародній версії Go Dance!) - один з найперших українських форматів, які були продані за кордон. Зокрема, формат придбали французька компанія Effervescence, американська MY Tupelo Entertainment, норвезька компанія Nice Entertainment Group.

 

Також Star Media досягла домовленості з телеканалом «Россия 1» щодо опціону, і в ефірі цього каналу проект може з'явитися восени.

 

Після того, як визначиться найбільш танцювальне місто третього сезону, відбудеться битва між містами-переможцями трьох сезонів проекту, на якій розіграють «Суперкубок».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY