Star Media продала «Майdаn‘s» в Америку й Росію

18 Січня 2012
6442
18 Січня 2012
12:10

Star Media продала «Майdаn‘s» в Америку й Росію

6442
На стадії підписання - угода з французьким та китайським каналами
Star Media продала «Майdаn‘s» в Америку й Росію

Група компаній Star Media продала компанії MY Tupelo Entertainment (США) права на адаптацію формату «Майdаn's» (Go Dance!), авторами якого є телеканал «Інтер», «Студія Квартал-95» та Star Media. Про це «Детектор медіа» повідомив голова ради директорів групи компаній Влад Ряшин.

 

Опціон придбано для показу на території Північної Америки. Тепер MY Tupelo Entertainment презентуватиме формат у Лос-Анджелесі американським каналам.

 

«Планируется, что шоу будет произведено и показано в течение года. Для нас это очень важная сделка, поскольку американский рынок редко приобретает отечественные продукты. Но мы уверены, что это поистине интернациональное шоу будет интересно и многим другим странам - сейчас обсуждаются опционы с европейскими производителеями и телеканалами», - сказав Влад Ряшин. Найближчим часом на телеринку в Каннах MIPTV-2012 «Майdаn's» транслюватиметься у межах каталогу компанії

 

Окрім цього, за словами пана Ряшина, Star Media досягла домовленості з телеканалом «Россия 1» щодо опціону, і восени проект може з'явитися в ефірі. Також на стадії підписання - угода з французьким та китайським каналами.

 

«Возможно, в 2012 году мы будем иметь несколько стран, производящих этот продукт, и после, возможно, сделаем международный турнир», - сказав він.

 

Інтерв'ю з Владом Ряшиним читайте на «Телекритиці» незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6442
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду