Олександр Лук’яненко став шеф-редактором «Событий недели» з Данилевичем

10 Лютого 2012
9408
10 Лютого 2012
16:34

Олександр Лук’яненко став шеф-редактором «Событий недели» з Данилевичем

9408
Олександр Лук’яненко став шеф-редактором «Событий недели» з Данилевичем

1 лютого шеф-редактором підсумкового інформаційно-аналітичного тижневика «События недели» з Андрієм Данилевичем на телеканалі «Україна» призначили Олександра Лук'яненка. Про це «Детектор медіа» повідомив сам пан Лук'яненко.

 

За його словами, близько півроку тому він пішов з «Первого канала», де очолював українське бюро, і вирішив спробувати себе в новому амплуа: «Я вирішив цим займатися, бо мені цікаво. Оскільки є певні навички, досвід, бачення, хотілося спробувати. Це ніяк не пов'язано з уходом з "Первого", оскільки часовий розрив уже півроку. Не думав, що повернуся на новини, але пропозиція мене зацікавила. Думаю, все складеться якнайкраще, адже ми говоримо однією мовою».

 

Раніше шеф-редактором «Событий недели» був Костянтин Ігнатчук.

 

Нагадаємо, до листопада 2004 року Олександр Лук'яненко працював на телеканалі «Інтер», звідки звільнився з принципових міркувань. Згодом він працював на К1, де вів програму «Телеформат». З лютого по жовтень 2006 року Олександр Лук'яненко очолював українське бюро «Первого канала», , після чого поїхав до Москви, де став коментатором дирекції інформаційних програм. 1 квітня 2010 року знову повернувся до Києва, очоливши українське бюро «Первого канала».

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9408
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду