detector.media
10.02.2012 16:34
Олександр Лук’яненко став шеф-редактором «Событий недели» з Данилевичем
Олександр Лук’яненко став шеф-редактором «Событий недели» з Данилевичем

1 лютого шеф-редактором підсумкового інформаційно-аналітичного тижневика «События недели» з Андрієм Данилевичем на телеканалі «Україна» призначили Олександра Лук'яненка. Про це «Детектор медіа» повідомив сам пан Лук'яненко.

 

За його словами, близько півроку тому він пішов з «Первого канала», де очолював українське бюро, і вирішив спробувати себе в новому амплуа: «Я вирішив цим займатися, бо мені цікаво. Оскільки є певні навички, досвід, бачення, хотілося спробувати. Це ніяк не пов'язано з уходом з "Первого", оскільки часовий розрив уже півроку. Не думав, що повернуся на новини, але пропозиція мене зацікавила. Думаю, все складеться якнайкраще, адже ми говоримо однією мовою».

 

Раніше шеф-редактором «Событий недели» був Костянтин Ігнатчук.

 

Нагадаємо, до листопада 2004 року Олександр Лук'яненко працював на телеканалі «Інтер», звідки звільнився з принципових міркувань. Згодом він працював на К1, де вів програму «Телеформат». З лютого по жовтень 2006 року Олександр Лук'яненко очолював українське бюро «Первого канала», , після чого поїхав до Москви, де став коментатором дирекції інформаційних програм. 1 квітня 2010 року знову повернувся до Києва, очоливши українське бюро «Первого канала».

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY