Мітингувальники зірвали кореспонденту російського «Первого канала» вихід у прямий ефір

27 Квітня 2010
16525
27 Квітня 2010
11:58

Мітингувальники зірвали кореспонденту російського «Первого канала» вихід у прямий ефір

16525
Мітингувальники зірвали кореспонденту російського «Первого канала» вихід у прямий ефір

Біля Верховної Ради України учасники мітингу зірвали телетрансляцію, яку мав проводити завідувач українського бюро дирекції інформаційних програм російського «Первого канала» Олександр Лук'яненко. Про це повідомляє «Обком» з посиланням на УНІАН.

 

Щойно була встановлена телекамера й мікрофон і журналіст намагався вийти в прямий ефір і повідомити про ратифікацію у Верховній Раді України угоди про продовження базування Чорноморського флоту РФ, його оточили близько 50 мітингувальників з прапорами «Нашої України», БЮТ та іншими і почали скандувати: «Ганьба!» і «Брехло!».

 

Мітингувальники оточили телекамеру дуже щільно, намагаючись завадити роботі Олександра Лук'яненка. Він кілька разів відходив за автомобіль і знову повертався до мікрофона, але зрештою йому так і не вдалося почати трансляцію. У результаті в прямий ефір вийшов інший журналіст.

 

При цьому міліціонери відтіснили від мікрофона найбільш активних мітингувальників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16525
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pipec
5130 дн. тому
ДимОК, да не переживай ты так о своей жалкой судьбе. Я догадываюсь, почему ты так ненавидишь иногородних. Иногородние, приезжая в Киев, добиваются гораздо большего, чем местные рагули. Посмотри, начиная от президента, заканчивая твоим непосредственным начальником на работе (ну это при условии, что ты не студент-задрот из общаги НАУ) - ниодного киевлянина. Это все потому что киевляне всю жизнь живут в панельных домах на полезной площади в 30 м2 со своими мамами и папами до самой старости. Разве в таких условиях можно не чикануться?
ДимОК
5130 дн. тому
2 Pipec. Задрот - сын у твоей мамы) Привет городу-герою Припять!)
Pipec
5130 дн. тому
ДимОК, судя по содержанию твоих постов, ты - прыщавый задрот в период полового созревания, живущий, вероятнее всего, в общаге НАУ, посему, ПНХ
Влад
5130 дн. тому
Это я понимаю демократия! Если "своему" журналисту ногу застопорили дверью- наступление на свободу слова! А если "чужому" эфир сорвали- проявление плюрализма. А рассмотрит ли этот случай комитет свободы слова ВР?
2 ДимОк
5130 дн. тому
Правильно! А Мухосранск - для мухосранцев. Посему закройся!
ДимОК
5130 дн. тому
2 Pipec. А вам в Припять уже и интернет провели?))
Pipec
5130 дн. тому
ДимОК, ты о чем? Элитный район?! В Киеве??!!! Где это??? И кстати, открою тебе глаза на мир, дабы флудить в каментах Телекритики, не обязательно территориально находиться в Киеве
ДимОК
5130 дн. тому
2 Pipec. Не знаю о таких районах. Мне, жителю элитного района, такие названия чужды. Судя по Вашему нику, в Киеве вы недавно. Заробитчанин?
Pipec
5130 дн. тому
ДимОК, сам вали на борщаговку в свои 30 м2 на пятом этаже панельного дома
Саша
5130 дн. тому
Цікаво - кому ті новини вдень потрібні крім декулькох безробітних?)
ДимОК
5130 дн. тому
2 pipec. Домой езжай на ивано-франковщину
ДимОК
5130 дн. тому
Попросите украинский быдломитингующих - чтобы не подходили больше к Верховному Совету. Киев - для киевлян!
Стаханов
5130 дн. тому
Цьому CENSORED давно вже пора табло начистити!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду