"Інтер" пропонує журналісту Лук’яненку, що пішов через цензуру, повернутися

3 Грудня 2004
680
3 Грудня 2004
14:37

"Інтер" пропонує журналісту Лук’яненку, що пішов через цензуру, повернутися

680
"Інтер" пропонує журналісту Лук’яненку, що пішов через цензуру, повернутися
Телеканал "Інтер" зробив пропозицію Олександру Лук’яненку, що пішов з каналу минулого тижня з посади спеціального кореспондента, повернутися на роботу.

Про це Київську незалежну медіа-профспілку повідомив шеф-редактор каналу Олексій Мустафін.

Він відмітив, що не підписав заяву Лук’яненка про звільнення за власним бажанням, яку той подав на минулому тижні після того, як його примусили вести телемарафон, де брали участь переважно прихильники Віктора Януковича.

Сам Лук’яненко повідомив профспілку, що обмірковує пропозицію каналу.

На минулому тижні після скасування під тиском журналістів цензури на центральних телеканалах кілька десятків кореспондентів та ведучих звернулися до менеджерів каналів з проханням поновити на роботі колег, що були звільнені або пішли через незгоду з цензурою.

Мова йшла про Ігоря Скляревського, Юлію Бориско, Наталку Фіцич, Віктора Заблоцького, Федіра Сидорука, Мар’яну Воронович, Галину Бецко, Євгена Глібовицького (всі „1+1”), Володимира Голосняка (УТ-1), Кирила Якубовського, Лук’яненка (Інтер) та Юлію Литвиненко (ICTV).

Інф. КНМП
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
680
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду