«1+1» розпочинає кастинг для шоу «Голос країни» за форматом The Voice of…

17 Січня 2011
35853
17 Січня 2011
15:25

«1+1» розпочинає кастинг для шоу «Голос країни» за форматом The Voice of…

35853
«1+1» розпочинає кастинг для шоу «Голос країни» за форматом The Voice of…

У січні канал «1+1» розпочинає кастинг учасників нового проекту «Голос країни». Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

«Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Зараз цей проект наближається до фіналу на нідерландському каналі RTL. За даними «1+1», Україна - перша країна після Нідерландів, яка адаптуватиме цей формат.

 

Нагадаємо, у жовтні ТК перевіряла інформацію видання Media Business Reports про купівлю формату The voice of... у програмного директора «1+1» Вікторії Шульженко, яка на той момент не змогла її підтвердити: «Про ці та інші нові формати ми обов'язково офіційно повідомимо, коли прийде час».

 

За інформацією каналу, головна особливість нового проекту полягає в тому, що участь у шоу гарантує лише винятковий талант і високий професійний рівень вокалу, а зовнішність та вік учасників не мають значення.

 

Крім учасників-вокалістів головними героями шоу стануть чотири коучі -  відомі  авторитетні особи у музичному світі, кожен із яких представлятиме певний музичний жанр, популярний у нашій країні. Коучі протягом шоу не змінюють учасника, не обмежують його «форматом». Їхня головна мета - за допомогою професійної команди підкреслити талант співака. «В шоу не буде іронічних зауважень та упередженої критики - тільки професійні поради  і підтримка талановитих учасників», - наголошує «1+1».

 

Кастинг, який розпочинається у січні, проходитиме у декілька етапів. Перший - доефірний, коли голос країни шукатимуть по всій Україні. На тих, хто володіє винятковими вокальними здібностями, чекає наступний етап - «сліпі прослуховування», де чотири коучі зроблять свій вибір, орієнтуючись виключно на голос учасника.

 

Кожен коуч сформує свою команду вокалістів, з якими співпрацюватиме на подальших етапах проекту. А потім на глядачів каналу чекатиме живе шоу вокалістів у супроводі оркестру. Коли саме «Голос країни» вийде в ефір «1+1», поки невідомо.

 

Наталія Гошко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35853
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
миранда
4848 дн. тому
а давайте перекрасим если ничего нельзя придумать лучше
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду