detector.media
17.01.2011 15:25
«1+1» розпочинає кастинг для шоу «Голос країни» за форматом The Voice of…

У січні канал «1+1» розпочинає кастинг учасників нового проекту «Голос країни». Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

«Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Зараз цей проект наближається до фіналу на нідерландському каналі RTL. За даними «1+1», Україна - перша країна після Нідерландів, яка адаптуватиме цей формат.

 

Нагадаємо, у жовтні ТК перевіряла інформацію видання Media Business Reports про купівлю формату The voice of... у програмного директора «1+1» Вікторії Шульженко, яка на той момент не змогла її підтвердити: «Про ці та інші нові формати ми обов'язково офіційно повідомимо, коли прийде час».

 

За інформацією каналу, головна особливість нового проекту полягає в тому, що участь у шоу гарантує лише винятковий талант і високий професійний рівень вокалу, а зовнішність та вік учасників не мають значення.

 

Крім учасників-вокалістів головними героями шоу стануть чотири коучі -  відомі  авторитетні особи у музичному світі, кожен із яких представлятиме певний музичний жанр, популярний у нашій країні. Коучі протягом шоу не змінюють учасника, не обмежують його «форматом». Їхня головна мета - за допомогою професійної команди підкреслити талант співака. «В шоу не буде іронічних зауважень та упередженої критики - тільки професійні поради  і підтримка талановитих учасників», - наголошує «1+1».

 

Кастинг, який розпочинається у січні, проходитиме у декілька етапів. Перший - доефірний, коли голос країни шукатимуть по всій Україні. На тих, хто володіє винятковими вокальними здібностями, чекає наступний етап - «сліпі прослуховування», де чотири коучі зроблять свій вибір, орієнтуючись виключно на голос учасника.

 

Кожен коуч сформує свою команду вокалістів, з якими співпрацюватиме на подальших етапах проекту. А потім на глядачів каналу чекатиме живе шоу вокалістів у супроводі оркестру. Коли саме «Голос країни» вийде в ефір «1+1», поки невідомо.

 

Наталія Гошко, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY