«Інтер» запустить вокальне шоу з Кіркоровим та Лорак

4 Травня 2011
22714
4 Травня 2011
15:34

«Інтер» запустить вокальне шоу з Кіркоровим та Лорак

22714
«Інтер» запустить вокальне шоу з Кіркоровим та Лорак

«Інтер» запускає новий вокальний проект «Шоу № 1». Канал оголошує кастинги для участі у шоу, про що повідомляє на своєму сайті.

 

Свій проект «Інтер» позиціонує як «головний проект 2011 року».

 

Вокалістів відбиратимуть співаки Філіп Кіркоров та Ані Лорак. Кастинг пройде 22-24 травня на кіностудії ім. Олександра Довженка.

 

Для участі в кастингу канал запрошує учасників різного віку.

 

У прес-службі каналу подробиць формату поки не розголошують.

 

Раніше «Дуся» з посилання на власні джерела повідомляла про те що Філіп Кіркоров та Володимир Зеленський запустять нове вокальне шоу.

 

Нагадаємо, вокальне шоу «Голос країни» за форматом The Voice of... компанії Talpa 22 травня стартує на «1+1». Також восени другий сезон «Х-фактора» планує запустити СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22714
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мда
4746 дн. тому
А не обосра..ся ли мне еще раз - подумал Вова Зеленский - на танцах уже обос..лись, но унас остаются песни! Скорее ко мне, моя команда молодых профессионалов!!! Мы запускаем спивоче шоу!!!!
Аматор
4747 дн. тому
ну наконец-то новый скачок в телевидении рейтинг попрет ууууу... :)
//
4747 дн. тому
Блин, скоро в этой стране запоют даже те, у кого нет рта...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду