ТВі звернувся до Януковича зі шпальт The Washington Post

12 Квітня 2010
26140
12 Квітня 2010
14:42

ТВі звернувся до Януковича зі шпальт The Washington Post

26140
ТВі звернувся до Януковича зі шпальт The Washington Post

12 квітня в американській газеті The Washington Post було надруковано звернення журналістів телеканалу ТВi до Президента України Віктора Януковича з приводу втручання СБУ у діяльність засобів масової інформації. Про це «Детектор медіа» повідомив відділ зв'язків з громадськістю телеканалу.

 

Звернення перекладено англійською мовою і надруковане під плашкою «Реклама». Вартість розміщення на каналі не розголошують.

 

«Мета публікації (у  Washington Post, - ТК) була така: журналісти не дочекалися відповіді на поставлені ними запитання, що можливо, пов'язано з тим, що президента про цей лист не поінформували, а голова Служби безпеки був настільки заклопотаний, що в нього не було часу зайти в інтернет. Телеканал вирішив розмістити це звернення в газеті тієї країни, де зараз перебувають президент і голова СБУ», - пояснив PR-менеджер каналу Олег Гулик.

 

 

 

Нагадаємо, на початку квітня ТВі заявив у відкритому листі до Віктора Януковича, що став об'єктом тиску з боку Служби безпеки України. Приводом до написання листа стали звернення СБУ до Нацради з вимогами документів по конкурсу на телерадіочастоти від 27 січня, а також лист від СБУ до регуляторного органу з проханням перевірити супутникову платформу «Поверхность Спорт ТВ», в якому увагу регуляторів звернено на трансляцію каналу ТВі (пізніше СБУ пояснив останній випадок як прикру технічну помилку і перепросив у каналу).

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26140
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Makovij
5132 дн. тому
Вашинґтон Пост не допоможе. Ця банда поважає лише грубу силу, або загрозу її застосувати. Час підійматися і згуртовуватися проти них всім, кому ще дорога власна людська гідність. Вони ж з усіх нас зроблять "казлів, які шить мєшают."
Огого
5133 дн. тому
Олег Гулик напіарив?
Петя
5133 дн. тому
У Вашингтоні у готелях "Вашингтон Пост" підкладають під двері номерів безплатно. А під дверима спить Іванеско. Він знає англійську, як і Льовочкін.
Денис
5133 дн. тому
Только вот проблемка... Янык по-английски ни бум бум :) Так что впустую.
//
5133 дн. тому
геніально
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду