Затримано обвинувачуваного у вбивстві Ґонґадзе генерала Пукача

22 Липня 2009
11205
22 Липня 2009
09:37

Затримано обвинувачуваного у вбивстві Ґонґадзе генерала Пукача

11205
Затримано обвинувачуваного у вбивстві Ґонґадзе генерала Пукача

Генпрокуратура та СБУ затримали начальника головного управління кримінального розшуку департаменту зовнішнього спостереження МВС України, генерал-лейтенанта Олексія Пукача, повідомляє «Українська правда» з посиланням на начальника прес-служби ГПУ Юрія Бойченка.

 

«Спільними зусиллями ГПУ і СБУ учора було затримано Олексія Пукача, який довгий час був у розшуку. Наразі з ним працюють слідчі Генпрокуратури», – сказав Бойченко. Він також додав, що Пукача дійсно було затримано в Житомирській області, а зараз він перебуває в Києві.

 

Нагадаємо, раніше Генеральний прокурор України Олександр Медведько заявляв, що генерал МВС Олексій Пукач, якого з 2003 року обвинувачують в організації вбивства Георгія Ґонґадзе, намагався виїхати до Індії.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11205
Читайте також
29.07.2009 15:50
Александр Свириденко, Елена Геда, «Коммерсантъ»
16 061
07.08.2008 12:32
Наталья Мелещук, «24»
13 066
18.03.2008 10:59
Леонид Фросевич, «Обозреватель»
10 669
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Flash
5414 дн. тому
Снова откопали голову...
q
5414 дн. тому
интересно: к каким выборам публично,как в телешоу, с эксклюзивной трансляцией на "партийном" телеканале, словят "скрывающегося" от правосудия депутата Лозинского? и вот ведь еще что. "Поимка" состоялась как раз аккурат к фактически судьбоносному визиту вице-президента США.Дескать, вот мы какие, боремся с преступностью, коррупцией,и еще деревце посадить у памятника голодомору успеваем....а ещё: господин Пукач тоже умрет в СИЗО от сердечной недостаточности,зацепится о порог и случайно насквозь пробьет себе голову или быть может от угрызений совести,написав трогательную записку повесится на простынях.Или же как в случае с бизнсменом Курочкиным по дороге к залу суда будет убит снайпером?
DenViborov
5414 дн. тому
"Выборы, выборы....кандидаты......"
piton
5414 дн. тому
Во-во... Потім затримають Лозинського, потім ще когось із тих, хто проштрафились, "трошки нашалілі". Щось там показово влаштують і знову забудуть. Вибори...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду