Тимошенко хоче знайти для «Інтера» «нормального інвестора»

24 Січня 2009
16841
24 Січня 2009
21:32

Тимошенко хоче знайти для «Інтера» «нормального інвестора»

16841
Тимошенко хоче знайти для «Інтера» «нормального інвестора»
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко підтверджує, що вела переговори про продаж акцій телеканалу «Інтер», але не для себе, а для іноземного інвестора, повідомляє «Українська правда».
 
Про це вона заявила в суботу на брифінгу, коментуючи на прохання журналістів заяву голови Держмитслужби Валерія Хорошковського про те, що Тимошенко вела переговори про придбання акцій каналу.
 
«Я вважаю, що потрібно знайти нормального інвестора для каналу "Інтер"», - заявила прем'єр.
 
«Безумовно, покупцем не може бути партія "Батьківщина", оскільки в нас немає таких грошей. Але потрібно знайти нормального іноземного інвестора, який би придбав канал "Інтер" і позбавив його від корупційного впливу пана Фірташа. Про це велися переговори, такі іноземні інвестори, я думаю, є, і було б непогано, якби "Інтер" вийшов із цього корупційного ярма», - сказала Тимошенко.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16841
Читайте також
25.04.2009 14:08
«Дзеркало тижня»
15 416
20.04.2009 09:13
Отар Довженко
, Костянтин Усов, для «Дзеркала тижня»
18 200
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антимоскалин
5570 дн. тому
Тимошенко не лезь не в свое дело, ты уже напортачила с Газом !!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду