На «Свободу на Інтері» запросили Тимошенко і Фірташа

22 Січня 2009
15255
22 Січня 2009
15:46

На «Свободу на Інтері» запросили Тимошенко і Фірташа

15255
На «Свободу на Інтері» запросили Тимошенко і Фірташа
До участі у програмі «Свобода на Інтері» 23 січня запрошено прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко та співвласника компанії «РосУкрЕнерго» Дмитра Фірташа. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба телеканалу.
 
Тема програми - результати газових переговорів між Україною і Росією, а також значення і наслідки нових газових домовленостей для української економіки.
 
Прес-служба наводить офіційний лист до пані Тимошенко, підписаний генеральним продюсером каналу Ганною Безлюдною. Як повідомили у прес-службі, 22 січня відбулась особиста зустріч  пані Безлюдної з народним депутатом Олександром Абдулліним (БЮТ), і тепер канал очікує на відповідь Юлії Тимошенко щодо участі у програмі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15255
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Білосніжка
5573 дн. тому
Зробили з Фірташа монстра, а з Тєлєгіної - принцесу. А яка різниця насправді?
Creol
5573 дн. тому
Я думаю Юли там не будет. Она сделает заявление по этому поводу. Думаю в прямом эфире. И думаю как раз напротив Фирташа. То есть у Шустера.
5574 дн. тому
Вчора кума Балоги бігала за Тимошенко по АСК, а в п"ятницу буде Безлюдна заглядати в очі......
чытадтч
5574 дн. тому
С какой такой радости Глава Правительства должен что-либо обсуждать с обычным бизнесменом?
Фирташ ТВ
5574 дн. тому
Безлюдная, как всегда, пытается сделать хорошую мину при плохой игре. Приказал ей Фирташ привлечь ЮВТ к ответу, она и рада стараться. На самом деле, ЮВТ нет никакого смысла идти на этот эфир, т.к. она "сделала" Фирташа". А после драки руками не машут, как известно. Это только Фирташу хочется размазать ЮВТ по стенке... Ну-ну... Конечно, он все баблище газовое потерял! Теперь он средней руки бизнесмен, что в принципе и правильно. :-)))
элка
5574 дн. тому
Думаю, что после последних"свобод" на интере Юля не просто НЕ должна туда идти, но и обязана сделать публичное заявление по этому поводу именно исходя из собственной грусной практики участия в этом безумии. Вот это и будет контрольный в фирташ-тв.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду