На ютуб-каналі Skvot вийде документальний серіал «Три в одному» про історію української реклами

На ютуб-каналі Skvot вийде документальний серіал «Три в одному» про історію української реклами

15 Травня 2024
625
15 Травня 2024
16:37

На ютуб-каналі Skvot вийде документальний серіал «Три в одному» про історію української реклами

625
12 червня — прем’єра першої серії, в якій йтиметься про найважливіші етапи розвитку реклами українського виробництва.
На ютуб-каналі Skvot вийде документальний серіал «Три в одному» про історію української реклами
На ютуб-каналі Skvot вийде документальний серіал «Три в одному» про історію української реклами

Школа попкультури Skvot готує прем’єру 3-серійного документального проєкту «Три в одному» про історію української реклами. Перша серія вийде 12 червня на Youtube-каналі Skvot. Про це редакцію «Детектора медіа» повідомили творці проєкту.

У першій серії під назвою «Бізнес» йтиметься про найважливіші етапи розвитку реклами українського виробництва у період від 1970-х і до сьогодення.

«У цьому епізоді Андрій Федорів, Денис Келеберденко, Ярослав Сердюк та інші важливі гравці українського рекламного ринку пояснюють, як від “реклами матраців по ТБ” ми дійшли до Каннських левів», — анонсують автори проєкту. 

Друга серія «Держава» з’явиться на ютуб-каналі Skvot 26 червня. З неї глядачі дізнаються про створення патріотичної реклами, співпрацю рекламників із державою та феномен зборів.

10 липня вийде третя серія «Люди», в якій розкриють тему хейту та критики в рекламній індустрії. 

Над виробництвом серіалу працює продакшн KNIFE! Films. Сценарист — Ярослав Коротков, режисер і оператор-постановник — Ілля Михайлусь,  продюсери — Максим Сердюк і Артем Григорян, виконавчі продюсери — Максим Іщенко та Олена Бойченюк.

Героями «Три в одному» стали: Михайло Федоров (Міністр цифрової трансформації України) Антон Дробович (Голова Українського інституту національної пам'яті), Ярослава Гресь (UNITED24), Костя Шнайдер (Saatchi&Saatchi), Олександр Гороховский (Dentsu, Karat), Сергій Малик та Інна Польшина (ANGRY), Денис Келеберденко (BBDO, креативний директор), Саша Жиляєв (Ponchyk Boy), Рома Гурбанов (TAKTIKA), Саша Дорогунцова (Banda), Анджей Яреб (BBDO), Ілля Ануфрієнко (Bickerstaff), Григорій Гурошев (The Unlimited Inc), Володимир Соболев (Onova Foundation, Ковальська), Ярослав Сердюк (BANDA), Андрій Федорів (FEDORIV), Дарія Червона (Тиловики), Віктор Шкурба (ISD Group), Віктор Ішков (CEO BBDO). 

Нагадаємо, раніше ми писали, що у кінопрокат вийшла перша серія документального проєкту «Епізоди», який студія Knife!Films створила у співпраці з Українською асоціацією футболу та FIFA.

Крім цього, Knife!Films працює над створенням документального фільму про українського виконавця Назарія Яремчука. Стрічка вийде у прокат 8 серпня 2024 року.

У 2022-му онлайн-видання про музику «Слух» і продакшн Knife!Films створили документальний фільм «Далі» про українок, що виїхали за кордон через війну.

Раніше режисер Артем Григорян та Максим Сердюк створили документальний серіал «Спалах» про нову українську культуру. У 2019 році вийшов фільм «Битва за українську музику: зрада чи перемога». Обидва проєкти створила команда медіа «Слух», засновником та головним редактором якого є Максим Сердюк.

Читайте також:

Фото надали автори проєкту «Три в одному»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
625
Читайте також
20.03.2024 10:33
Володимир Зеленчук, «Інститут масової інформації»
666
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду