Суд арештував приміщення, де знаходяться офіси «1+1 медіа»

Суд арештував приміщення, де знаходяться офіси «1+1 медіа»

13 Вересня 2017
2884
13 Вересня 2017
12:56

Суд арештував приміщення, де знаходяться офіси «1+1 медіа»

2884
4 вересня Печерський районний суд Києва наклав арешт на будівлю ТОВ «Поділ-Нерухомість», де знаходяться офіси медіахолдингу «1+1 медіа», у справі розкрадання коштів у «Приватбанку»
Суд арештував приміщення, де знаходяться офіси «1+1 медіа»
Суд арештував приміщення, де знаходяться офіси «1+1 медіа»

Відповідне рішення оприлюднене судом 12 вересня 2017 року, повідомляють українські ЗМІ.

Зокрема суд ухвалив клопотання прокурора щодо арешту нежитлових приміщень житло-офісного будинку й підземного паркінгу в Києві на вул.Кирилівська, 23, які належать ТОВ «Поділ-Нерухомість». З 2012 року офіси за цією адресу орендує медіагрупа «1+1 медіа».

Ухвала суду може бути оскаржена протягом п’яти днів з дня її оголошення.

«Детектор медіа» звернувся до медіагрупи по коментар.

Нагадаємо, 6 вересня стало відомо, що у справі про розкрадання коштів у «Приватбанку» Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури України здійснити огляд будівлі ТОВ «Поділ Нерухомість», де з 2012 року розташовані офіси «1+1 медіа». У медіагрупі це розцінюють, як спробу тиску.

12 вересня група «1+1 медіа» заявила, що Національний банк України (НБУ) планує до 25 вересня провести відчуження будівлі ТОВ «Поділ-Нерухомість» по вул. Кирилівській, 23 у Києві, де розташовані офіси «1+1 медіа», через те, що ця нерухомість перебуває в якості заставного майна по процедурі рефінансування «Приватбанку». Медіагрупа звернулася до Міністерства внутрішніх справ (МВС) з проханням забезпечити охорону будівлі.

Група «1+1 медіа» стверджує, що наразі від ТОВ «Поділ-Нерухомість» вимагають сплати усю суму кредиту – 4,4 млрд грн. Однак, як зазначають у медіагрупі, оціночна вартість будівлі, відповідно до договору іпотеки, складає 258 млн грн. «1+1 медіа» повідомляє, що медіагрупа сплатила оренду до березня 2018 року та звернулась до НБУ з проханням прояснити ситуацію щодо подальшої оренди. Зазначено, що відповіді ще немає. 

12 вересня НБУ заявив, що не звертався до ТОВ «Поділ Нерухомість» із вимогою звільнити приміщення від орендаря, яким є ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2884
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду