Прокурор Донецької області заявив, що нікому не дозволить втручатися в таємниці слідства у справі про вбивство Александрова

25 Жовтня 2001
854
25 Жовтня 2001
15:59

Прокурор Донецької області заявив, що нікому не дозволить втручатися в таємниці слідства у справі про вбивство Александрова

854
Прокурор Донецької області заявив, що нікому не дозволить втручатися в таємниці слідства у справі про вбивство Александрова
Донецьк. 25 жовтня, УНІАН. "Ми нікому не дозволимо втручатися в таємниці слідства справи Ігоря Александрова. Процесуальний закон буде дотримано так, як вимагає цього Конституція, - зберігаючи таємницю слідства і доведення справи до логічного закінчення в рамках закону", - заявив на сьогоднішньому засіданні колегії Донецької облдержадміністрації прокурор області Віктор ПШОНКА.

Як передає кореспондент УНІАН, він зазначив, що "комусь сьогодні не подобаються обставини розкриття цієї кримінальної справи; комусь не подобаються версії, за якими розкрито цю кримінальну справу, комусь хочеться, щоб усе було інакше". В.ПШОНКА вважає, що "декому хочеться внести отруту сумніву в суспільство і взагалі серед жителів Донецької області», тому «принижується авторитет правоохоронних органів як загалом у державі, так і в області". Прокурор сказав, що "сьогодні зрозуміла скороминуща і кон'юнктурна політика цих людей". За його словами, "вже сьогодні з боку деяких структур і політичних рішень вбачається прагнення втяги правоохоронні органи у політичну гру".

"Ми дотримуватимемося тільки вимог закону", - додав В.ПШОНКА.

Як повідомляв УНІАН, 24 жовтня парламент заслухав звіт Тимчасової комісія ВР зі справи І.Александрова. При цьому зазначалося, що комісія не впевнена у висновках слідства і з'ясовує всі можливі мотиви вбивства журналіста. Голова комісії Анатолій ХМЕЛЬОВИЙ зокрема заявив, що тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради України з розслідування причин та обставин убивства журналіста, генерального директора інформаційної телерадіокомпанії "ТОР" міста Слов'янська І.Александрова "надходить інформація про справжні мотиви його вбивства і про тих, хто його вчинив".
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
854
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду