“Уроки виборів 2001 року в Білорусі”: акредитація представників ЗМІ триває.

27 Вересня 2001
995
27 Вересня 2001
11:36

“Уроки виборів 2001 року в Білорусі”: акредитація представників ЗМІ триває.

995
“Уроки виборів 2001 року в Білорусі”: акредитація представників ЗМІ триває.
Проводиться акредитація представників ЗМІ на українсько-білоруський “круглий стіл” на тему “Уроки виборів 2001 року в Білорусі”. Організатори - Український незалежний центр політичних досліджень за сприяння Національного фонду підтримки Демократії (США) та Комітет виборців України за сприяння Фонду “Відродження”. Засідання відбудеться 28 вересня о 10-00 у готелі “Андріївський” (вул. Воздвиженьска, 60, 8-й поверх). Телефони: 229-25-13, 229-43-59.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
995
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду