Як захопили TVi (діаграми)

Як захопили TVi (діаграми)

30 Травня 2013
21599
30 Травня 2013
16:21

Як захопили TVi (діаграми)

21599
Як захопили TVi (діаграми)
Як захопили TVi (діаграми)

Нижче знаходиться частина майстер-класу від Текстів, який був проведений під час Першого львівського медія-форуму. Ми намагалися показати, як додавання невеликих ілюстрацій серйозно збільшує рівень "читабельності" статті.

 

В якості сирого матеріалу була використана стаття з "УП", з гарним документальним матеріалом, але в якому читачу дуже важко продиратися крізь велику кількість чисел та назв. До речі, назва лекції була "візуалізуй, щоб тебе почули"

 

Отже, як відбувався процес захоплення телеканалу TVi? (Якщо ви не можете побачити деталей, клікніть на картинку щоб побачити у більшому розмірі.)

 

Початкова конфігурація

 

Юридичною особою бренду TVi є компанія ТОВ ТелеРадіоСвіт, яку в свою чергу контролювали дві компанії:


- ТОВ "Міжнародна Медіа Компанія" контролювалася низкою кіпрських компаній. Серед них були ті, бенефіціаром яких Констянтин Кагаловський був названий в рішенні суду Нью-Йорку за позовом Гусинського.


- "Seradgill" - Кагаловського називають опосередкованим власником цієї компанії.

 

рис.1

 

 

Вересень 2012 року

 

У вересні 2012 року до складу акціонерів ТВі увійшла українська компанія "Медіа Інфо", якою володіє фірма з Британських Віргінських островів "Wilcox Ventures Ltd". На "Медіа Інфо" записали 43% телеканалу шляхом зменшення частки "Seradgill"

 

рис.2

 

 

11 квітня 2013 року
 

11 квітня вже цього року стало відомо, що "Медіа Інфо" зробили одноосібним власником ТВі. Таким чином ТВі ("ТелеРадіоСвіт") стало повністю належати "Медіа Інфо". 99% останньої фірми належало "Wilcox", яка контролюється Кагаловським, а 1% - Олегу Радченку, куму Володимира Сівковича

 

рис. 3

 

 

18 квітня 2013 року
 

Магічна довіреність. Довіреністю складеною від імені Ортодоксії Нікії, Альтман нібито був уповноважений вирішувати питання, пов'язані з реалізацією у будь-який спосіб частки у статутному капіталі ТОВ "Медіа Інфо", у розмірі 94%". Документ, згідно з яким частка Медіа-Інфо в 94% була продана за 940 гривень, підписали Альтман та Радченко на підставі зазначених вище довіреностей.

 

рис.4

 

 

23 квітня 2013 року
 

Відбувається фізичне захоплення телеканалу ТВі. Статутний фонд компанії "Balmore" переходить компаніям "Invest Info One", "Invest Rating Two", "Invest Media Three", "Invest Creative Four", "Invest Active Five"

 

рис.5

 

 

24 квітня 2013 року

 

Власником "Invest Info One", "Invest Rating Two", "Invest Media Three" та "Invest Active Five" став Олександр Альтман

 

рис.6

 

Texty.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду