Postmodern отримав нагороду FICCI BAF за візуальні ефекти серіалу «Чкалов. Злети і падіння»

14 Березня 2013
4313
14 Березня 2013
12:12

Postmodern отримав нагороду FICCI BAF за візуальні ефекти серіалу «Чкалов. Злети і падіння»

4313
Postmodern  отримав нагороду  FICCI BAF за візуальні ефекти серіалу «Чкалов. Злети і падіння»

Візуальні ефекти компанії Postmodern для проекту «Чкалов. Злети і падіння» отримали нагороду міжнародної премії FICCI BAF, що проводиться з 2004 року в Індії. Про це  повідомляє прес-служба компанії.

 

Проект компанії Postmodern був визнаний кращим у категорії  VFX in a TV episode (візуальні ефекти для ТВ серіалів).

 

Як наголошує прес-служба Postmodern, ця нагорода засвідчила те, що українські компанії можуть сміливо скласти конкуренцію студіям зі світовим ім'ям.

 

«Отримання нагороди - це завжди прекрасний стимул рости, розвиватися і робити ще більш яскраві і сильні проекти, які будуть визнані міжнародним професійним співтовариством», - наголошує компанія.

 

Виробництво серіалу  «Чкалов. Злети і падіння» (2012 рік) здійснював російський продакшн -  Central Partnership.

 

Нагадаємо, у категорії VFX in a TV episode (візуальні ефекти для телесеріалів) було представлено два проекти  Postmodern: окрім візуальних ефектів для «Чкалов. Злети і падіння» - персонажна анімація для серіалу «Перевертень в погонах».

 

Премія FICCI BAF award була заснована в 2004 році в Індії для професіоналів у анімації та створенні візуальних ефектів. На сьогоднішній день нагорода присуджується в 13 номінаціях. Щорічно комітет BAF award отримує близько 400 заявок з усього світу.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4313
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду