detector.media
14.03.2013 12:12
Postmodern отримав нагороду FICCI BAF за візуальні ефекти серіалу «Чкалов. Злети і падіння»

Візуальні ефекти компанії Postmodern для проекту «Чкалов. Злети і падіння» отримали нагороду міжнародної премії FICCI BAF, що проводиться з 2004 року в Індії. Про це  повідомляє прес-служба компанії.

 

Проект компанії Postmodern був визнаний кращим у категорії  VFX in a TV episode (візуальні ефекти для ТВ серіалів).

 

Як наголошує прес-служба Postmodern, ця нагорода засвідчила те, що українські компанії можуть сміливо скласти конкуренцію студіям зі світовим ім'ям.

 

«Отримання нагороди - це завжди прекрасний стимул рости, розвиватися і робити ще більш яскраві і сильні проекти, які будуть визнані міжнародним професійним співтовариством», - наголошує компанія.

 

Виробництво серіалу  «Чкалов. Злети і падіння» (2012 рік) здійснював російський продакшн -  Central Partnership.

 

Нагадаємо, у категорії VFX in a TV episode (візуальні ефекти для телесеріалів) було представлено два проекти  Postmodern: окрім візуальних ефектів для «Чкалов. Злети і падіння» - персонажна анімація для серіалу «Перевертень в погонах».

 

Премія FICCI BAF award була заснована в 2004 році в Індії для професіоналів у анімації та створенні візуальних ефектів. На сьогоднішній день нагорода присуджується в 13 номінаціях. Щорічно комітет BAF award отримує близько 400 заявок з усього світу.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY