Ірина Курчакова заснувала власну компанію Accel Time Production

6 Березня 2013
9564
6 Березня 2013
17:48

Ірина Курчакова заснувала власну компанію Accel Time Production

9564
Розробляє ідеї серіалів і зняла пілот реаліті-шоу
Ірина Курчакова заснувала власну компанію Accel Time Production

Колишній програмний директор телеканалу «Україна» Ірина Курчакова заснувала власний продакшн Accel Time Production. Про це вона розповіла «Детектор медіа».

 

В січні цього року Ірина Курчакова залишила канал «Україна».

«Працюючи чималий час на телебаченні, багато дивишся на те, що виробляється - відповідно, виникає багато зауважень. Накопичуються досвід, який потребує втілення. І в решті-решт, мені захотілося змінити те що відбувається у сучасному виробництві телепродукту, зокрема в серіальному, де з`явилася деяка «штампованість». Відчула, що можу зробити щось радикально нове, цікаве. Тому в січні я відкрила власний продакшн - Accel Time Production (Accel Time у перекладі - «Час прискорення»)», - розповіла пані Курчакова.

 

Пані Курчакова є засновником і директором компанії, а інвестиції - російські.

 

«Наших партнерів щиро зацікавили запропоновані нами ідеї, розробки і ми домовились про довгострокову співпрацю. На разі, ми маємо всі підстави казати: проекти Accel Time Production нестандартні - такі, що дадуть новий поштовх у виробництві сучасного продукту в нашому телепросторі», - додала вона.

Щоправда, імені російського партнера керівник Accel Time Production поки не розголошує.

 

«Коли 11 років працюєш і твоя щоденна робота - це стратегія захоплення рейтингу та постійна конкурентна боротьба з іншими телеканалами, то зовсім по іншому дивишся на виробництво. Бачиш нові перспективи, невикористані можливості - це дещо інше і для мене воно дуже важливе. Я впевнена: за одне життя, треба прожити кілька життів - і в кожному досягти успіху. Заради цього я й пішла з каналу, що став рідним - бо здійснення моїх прагнень можливе лише у вільному плаванні», - пояснила пані Курчакова.

 

На разі Accel Time Production працює над розробкою нових жіночих, драматичних серіалів.

 

«Одразу наголошую: це трохи незвичний формат - геть не такий, що в нас люблять знімати: з повільним сюжетом і сталою добіркою акторських амплуа. Зараз ми робимо дуже серйозні і динамічні за драматургією серіали. Спочатку зніматимемо чотирисерійку, потім великий серіал, - розповіла керівник продакшну. - Але працюємо не тільки над жіночіми історіями. Ми вже відзняли пілот, власної розробки зовсім нового формату великого реаліті-шоу, зараз він монтується».

 

За словами пані Курчакової, з нею з каналу «Україна» пішов Андрій Соколовський (автор ідеї проекту «ДНК-портрет нації»), який очолив сценарну групу, до якої вже запросили двох авторів. «На пілот я набирала представників різних компаній. Тож ми ще формуємо команду», - уточнила керівник Accel Time Production.

 

Свої проекти Ірина Курчакова пропонуватиме в першу чергу російському ринку, зокрема, пілот реаліті-шоу знімався для одного з провідних російських телеканалів.

«Спочатку я хочу зайти на російський ринок, щоб згодом, мати змогу пропонувати українському ринку, продукт за трохи нижчу ціну вартості виробництва» - пояснила вона.

 

Нагадаємо, про плани Ірини Курчакової з 2013 року звільнитися з каналу «Україна» писала «Дуся». Прес-служба «України» підтвердила цю інформацію «Медіаняні».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9564
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lin
4063 дн. тому
- я, не уловимый Джо! - почему неуловимый? - потому что на х...р никому не нужен!
Знайка
4064 дн. тому
Вот как нужно работать - ни одного плохого комментария про человека...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду