detector.media
06.03.2013 17:48
Ірина Курчакова заснувала власну компанію Accel Time Production
Ірина Курчакова заснувала власну компанію Accel Time Production
Розробляє ідеї серіалів і зняла пілот реаліті-шоу

Колишній програмний директор телеканалу «Україна» Ірина Курчакова заснувала власний продакшн Accel Time Production. Про це вона розповіла «Детектор медіа».

 

В січні цього року Ірина Курчакова залишила канал «Україна».

«Працюючи чималий час на телебаченні, багато дивишся на те, що виробляється - відповідно, виникає багато зауважень. Накопичуються досвід, який потребує втілення. І в решті-решт, мені захотілося змінити те що відбувається у сучасному виробництві телепродукту, зокрема в серіальному, де з`явилася деяка «штампованість». Відчула, що можу зробити щось радикально нове, цікаве. Тому в січні я відкрила власний продакшн - Accel Time Production (Accel Time у перекладі - «Час прискорення»)», - розповіла пані Курчакова.

 

Пані Курчакова є засновником і директором компанії, а інвестиції - російські.

 

«Наших партнерів щиро зацікавили запропоновані нами ідеї, розробки і ми домовились про довгострокову співпрацю. На разі, ми маємо всі підстави казати: проекти Accel Time Production нестандартні - такі, що дадуть новий поштовх у виробництві сучасного продукту в нашому телепросторі», - додала вона.

Щоправда, імені російського партнера керівник Accel Time Production поки не розголошує.

 

«Коли 11 років працюєш і твоя щоденна робота - це стратегія захоплення рейтингу та постійна конкурентна боротьба з іншими телеканалами, то зовсім по іншому дивишся на виробництво. Бачиш нові перспективи, невикористані можливості - це дещо інше і для мене воно дуже важливе. Я впевнена: за одне життя, треба прожити кілька життів - і в кожному досягти успіху. Заради цього я й пішла з каналу, що став рідним - бо здійснення моїх прагнень можливе лише у вільному плаванні», - пояснила пані Курчакова.

 

На разі Accel Time Production працює над розробкою нових жіночих, драматичних серіалів.

 

«Одразу наголошую: це трохи незвичний формат - геть не такий, що в нас люблять знімати: з повільним сюжетом і сталою добіркою акторських амплуа. Зараз ми робимо дуже серйозні і динамічні за драматургією серіали. Спочатку зніматимемо чотирисерійку, потім великий серіал, - розповіла керівник продакшну. - Але працюємо не тільки над жіночіми історіями. Ми вже відзняли пілот, власної розробки зовсім нового формату великого реаліті-шоу, зараз він монтується».

 

За словами пані Курчакової, з нею з каналу «Україна» пішов Андрій Соколовський (автор ідеї проекту «ДНК-портрет нації»), який очолив сценарну групу, до якої вже запросили двох авторів. «На пілот я набирала представників різних компаній. Тож ми ще формуємо команду», - уточнила керівник Accel Time Production.

 

Свої проекти Ірина Курчакова пропонуватиме в першу чергу російському ринку, зокрема, пілот реаліті-шоу знімався для одного з провідних російських телеканалів.

«Спочатку я хочу зайти на російський ринок, щоб згодом, мати змогу пропонувати українському ринку, продукт за трохи нижчу ціну вартості виробництва» - пояснила вона.

 

Нагадаємо, про плани Ірини Курчакової з 2013 року звільнитися з каналу «Україна» писала «Дуся». Прес-служба «України» підтвердила цю інформацію «Медіаняні».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY