Жіночий портал Ivona Bigmir.net разом із відеосервісом Oll.tv запустив два кінозали

6 Березня 2013
5562
6 Березня 2013
16:47

Жіночий портал Ivona Bigmir.net разом із відеосервісом Oll.tv запустив два кінозали

5562
У кінозалах безкоштовно доступні фільми в HD-якості
Жіночий портал Ivona Bigmir.net разом із відеосервісом Oll.tv запустив два кінозали

У березні жіночий портал Ivona Bigmir.net разом із відеосервісом Oll.tv запустив два тематичні безкоштовні онлайн-кінозали - жіночий і дитячий. Про це повідомляють прес-служби сервісів.

 

Глядачам жіночого кінозалу доступні понад 250 фільмів і серіалів, серед котрих такі стрічки, як «Три метри над рівнем неба», «Герцогиня», «Вікі, Крістіна, Барселона» та ін. Кількість фільмів в кінозалах зростатиме.

 

Бібліотеку кінозалу для дітей складуть як класичні дитячі пригодницькі стрічки та мультфільми, так і сучасні анімаційні фільми для дітей. У дитячому кінозалі фільми діляться на типи контенту та вік, для котрого вони рекомендовані.

 

Найближчим часом на порталі Bigmir.net обіцяють запустити сервіс із бібліотекою фільмів для чоловічої аудиторії.

 

Запуск онлайн-кінозалів став черговим виявом партнерства медіа-активів Бориса Ложкіна та Ріната Ахметова. Як відомо, портал Bigmir.net входить до інтернет-холдингу United Online Ventures, що об'єднує інтернет-активи UMH Group (УМХ) Бориса Ложкіна та СКМ Ріната Ахметова. У свою чергу Oll.tv - відеосервіс компанії «Діджітал Скрінз», що входить до складу медіахолдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5562
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду