detector.media
06.03.2013 16:47
Жіночий портал Ivona Bigmir.net разом із відеосервісом Oll.tv запустив два кінозали
У кінозалах безкоштовно доступні фільми в HD-якості

У березні жіночий портал Ivona Bigmir.net разом із відеосервісом Oll.tv запустив два тематичні безкоштовні онлайн-кінозали - жіночий і дитячий. Про це повідомляють прес-служби сервісів.

 

Глядачам жіночого кінозалу доступні понад 250 фільмів і серіалів, серед котрих такі стрічки, як «Три метри над рівнем неба», «Герцогиня», «Вікі, Крістіна, Барселона» та ін. Кількість фільмів в кінозалах зростатиме.

 

Бібліотеку кінозалу для дітей складуть як класичні дитячі пригодницькі стрічки та мультфільми, так і сучасні анімаційні фільми для дітей. У дитячому кінозалі фільми діляться на типи контенту та вік, для котрого вони рекомендовані.

 

Найближчим часом на порталі Bigmir.net обіцяють запустити сервіс із бібліотекою фільмів для чоловічої аудиторії.

 

Запуск онлайн-кінозалів став черговим виявом партнерства медіа-активів Бориса Ложкіна та Ріната Ахметова. Як відомо, портал Bigmir.net входить до інтернет-холдингу United Online Ventures, що об'єднує інтернет-активи UMH Group (УМХ) Бориса Ложкіна та СКМ Ріната Ахметова. У свою чергу Oll.tv - відеосервіс компанії «Діджітал Скрінз», що входить до складу медіахолдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY