Запорізька облрада витратить 1 млн грн на послуги з висвітлення своєї діяльності

4 Березня 2013
7111
4 Березня 2013
15:10

Запорізька облрада витратить 1 млн грн на послуги з висвітлення своєї діяльності

7111
Усі матеріали мають бути підготовлені у відповідності до завдання, яке затверджується особисто головою облради Павлом Матвієнком
Запорізька облрада витратить 1 млн грн на послуги з висвітлення своєї діяльності

Запорізька обласна рада витратить один мільйон гривень на послуги з висвітлення діяльності облради на телебаченні, радіо та в друкованих ЗМІ. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

За ці кошти приватне підприємство «РІА «РДВ» Ольги Бринзи має виготовити та розмістити у запорізьких ЗМІ друкованих матеріалів на 38,23 тисяч квадратних сантиметрів газетної площі, 120 сюжетів і 20 програм по 30 хв. на обласних та міських ТРК, 120 сюжетів і 20 «прямих ефірів» по 30 хв. на обласних та міських радіо.

 

Усі матеріали мають бути підготовлені у відповідності до завдання, яке затверджується особисто головою облради Павлом Матвієнком.

 

Згідно з даними «ВДЗ», облрада замовляє інформаційні послуги у «РІА «РДВ»  уже четвертий рік поспіль. У 2010 р. на них витратили 0,32 млн грн, однак останні три роки угоди підписують на мільйон грн.

 

Як повідомляють «Наші гроші», Запорізька облрада у період з 15 по 22 лютого за результатами тендерів уклала низку угод на різні послуги загальною вартістю 7,48 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7111
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4079 дн. тому
Я уверен, СЛИШКОМ МНОГО! С окладом в 5 тыс гр. в мес. можно нанять ГЛАШАТАЯ, за 10 тыс.гр. купить соотв. усилительную технику и все это расположить на ОГА или МЭРии. Ежедневно оглашать свои "достижения" (как молитву с минарета) для жителей города. А СМИ,как очередные чудеса местной власти, без оплаты, понесут дальше по области. Вся эта "радость" обойдется всего около 100тыс.гр. ЭКОНОМИЯ ?!!!. Остальные деньги отдайте на "Солнышко". Глашатаем назначить -ТИМЧЕНКО.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду