detector.media
04.03.2013 15:10
Запорізька облрада витратить 1 млн грн на послуги з висвітлення своєї діяльності
Усі матеріали мають бути підготовлені у відповідності до завдання, яке затверджується особисто головою облради Павлом Матвієнком

Запорізька обласна рада витратить один мільйон гривень на послуги з висвітлення діяльності облради на телебаченні, радіо та в друкованих ЗМІ. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

За ці кошти приватне підприємство «РІА «РДВ» Ольги Бринзи має виготовити та розмістити у запорізьких ЗМІ друкованих матеріалів на 38,23 тисяч квадратних сантиметрів газетної площі, 120 сюжетів і 20 програм по 30 хв. на обласних та міських ТРК, 120 сюжетів і 20 «прямих ефірів» по 30 хв. на обласних та міських радіо.

 

Усі матеріали мають бути підготовлені у відповідності до завдання, яке затверджується особисто головою облради Павлом Матвієнком.

 

Згідно з даними «ВДЗ», облрада замовляє інформаційні послуги у «РІА «РДВ»  уже четвертий рік поспіль. У 2010 р. на них витратили 0,32 млн грн, однак останні три роки угоди підписують на мільйон грн.

 

Як повідомляють «Наші гроші», Запорізька облрада у період з 15 по 22 лютого за результатами тендерів уклала низку угод на різні послуги загальною вартістю 7,48 млн грн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY