«1+1» закрив «Табу» з Миколою Вереснем через низькі рейтинги

28 Лютого 2013
6864
28 Лютого 2013
14:10

«1+1» закрив «Табу» з Миколою Вереснем через низькі рейтинги

6864
«1+1» закрив «Табу» з Миколою Вереснем через низькі  рейтинги

Телеканал «1+1» закриває програму-таблоїд «Табу» з Миколою Вереснем. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

Проект припинено через невисокі показники.

 

«На цьому тижні вийшов останній випуск програми «Табу». Ми вдячний групі і Миколі Вересню за роботу над проектом, але рейтинги не виправдали надій, і ми шукаємо новий формат», - повідомили у прес-службі.

 

«1+1» заявляє, що  хотів би продовжити співпрацю з Миколою Вереснем.

 

Про закриття проекту з посиланням на власні джерела повідомляв також «Медіабізес».

 

Програма «Табу» стартувала на «1+1» 19 грудня 2012 року, відтоді в ефір вийшло 7 випусків. В середньому програма мала рейтинг 3,23%, частку 10,48% за «Всією Україною» та рейтинг 2,14%, частка 7,26% за «50 тис.+», аудиторія 18-54.

 

Нагадаємо, у проекті «Табу» розкриваються теми, «які не заведено обговорювати»: в ефір виходитимуть ексклюзивні розслідування та невідомі деталі гучних скандалів з життя зірок, політиків та простих людей.  Творці таблоїда обіцяли, що кожен ефір мав стати сенсацією.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6864
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилип Миронович
4085 дн. тому
Треба таких програм побільше! Все село наше дивилося. с. Строщани Хмельницька обл. Дякую! Особливо сподобав собі репортаж про голих баб!
Рамзан Кадыров
4085 дн. тому
Акимка, мальчик мой, чего ты там прячешься? Вот ты и попался! Давай, едь ко мне пресс-секретарем! Хватит там на Окраине ошиваться, толку о тебя там - ка кот козы молока. А мне такие нужны.
Kakakim
4085 дн. тому
мдааа... кто был всем снова стал никем
Ольга Сумська
4085 дн. тому
И где теперь можно будет увидеть эту "говорящую лысую голову"? Будет пылесосы рекламировать?
Baron
4085 дн. тому
Ще раз стало зрозуміло, що голий пафос самозакоханих журналістів - невдалих письменників нікого не цікавить...
Александр П.
4085 дн. тому
Аким! И где ж твои зашкаливающие рейтинги? Эх, ты... Сидел бы тихо, и не лез никуда. А сейчас прости, yj я уже не при делах.
mArt
4085 дн. тому
а мне не жалко. Какой-то галимый проект
Порада
4085 дн. тому
Вересню треба негайно звернутися з вікритим листом в міжнародні журналістські організації, ЄСПЛ та особисто до Мостової з "Дзеркала тижня", бо це жахливий наступ Саші Ткаченка на свободу слова. Цей живодер вбиває всі ЗМІ - "Газету по-київськи", УНІАН, і тепер ось "Табу". Всі на барикади!
фокус
4085 дн. тому
Знову у Вересня оператори будуть винні? Чи згадаємо про танцюриста?
Art
4085 дн. тому
Аким!! Не вешай нос, братуха..первый блин комом..ты получил первый опыт...дерзай снова..верю в тебя
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду