detector.media
28.02.2013 14:10
«1+1» закрив «Табу» з Миколою Вереснем через низькі рейтинги
«1+1» закрив «Табу» з Миколою Вереснем через низькі  рейтинги

Телеканал «1+1» закриває програму-таблоїд «Табу» з Миколою Вереснем. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

Проект припинено через невисокі показники.

 

«На цьому тижні вийшов останній випуск програми «Табу». Ми вдячний групі і Миколі Вересню за роботу над проектом, але рейтинги не виправдали надій, і ми шукаємо новий формат», - повідомили у прес-службі.

 

«1+1» заявляє, що  хотів би продовжити співпрацю з Миколою Вереснем.

 

Про закриття проекту з посиланням на власні джерела повідомляв також «Медіабізес».

 

Програма «Табу» стартувала на «1+1» 19 грудня 2012 року, відтоді в ефір вийшло 7 випусків. В середньому програма мала рейтинг 3,23%, частку 10,48% за «Всією Україною» та рейтинг 2,14%, частка 7,26% за «50 тис.+», аудиторія 18-54.

 

Нагадаємо, у проекті «Табу» розкриваються теми, «які не заведено обговорювати»: в ефір виходитимуть ексклюзивні розслідування та невідомі деталі гучних скандалів з життя зірок, політиків та простих людей.  Творці таблоїда обіцяли, що кожен ефір мав стати сенсацією.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY