Микола Вересень вестиме на «1+1» скандальний таблоїд «Табу»

4 Грудня 2012
10826
4 Грудня 2012
12:54

Микола Вересень вестиме на «1+1» скандальний таблоїд «Табу»

10826
Микола Вересень вестиме на «1+1» скандальний таблоїд «Табу»

Телеканал «1+1» запустить  таблоїд «Табу» з Миколою Вереснем. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У проекті  розкриватимуться теми, «які не заведено обговорювати»: в ефір виходитимуть ексклюзивні розслідування та невідомі деталі гучних скандалів з життя зірок, політиків та простих людей.  Творці таблоїда обіцяють, що кожен ефір має стати сенсацією.

 

«Насправді «табу» - це все, про що якраз і варто говорити!», - наголошує Микола Вересень.

 

Нагадаємо,    наприкінці 90-х років Микола Вересень вів на «1+1»  ток-шоу «Табу».

 

«Табу» - це не жовті новини, це інформація, яку хочуть і мають знати глядачі.  Журналісти «Табу» спитали скандального суддю-колядника Ігоря Зварича, до чого призводить жадібність, а Наталку Розинську - чому вона називає себе сиротою при живому батькові, якого вони розшукали. А ще відверте інтерв'ю з колишнім ватажком рекетирської банди, який вийшов на волю після 15 років ув'язнення. Сюжети про таємні бізнес-інтереси зірок естради, про гріховні пристрасті священнослужителів та секс у божевільні - все це вже зовсім скоро у  «Табу» на 1+1», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Програма стартує 19 грудня.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», на початку осені телеканал «Інтер» анонсував політичне ток-шоу Миколи Вересня «Вересень-жовтень», однак воно так і  не вийшло в ефір. Натомість ведучий вирішив розпочати співпрацю з «1+1».

 


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10826
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4167 дн. тому
"Табу» - це не жовті новини..." Ага-ага, рожеві! :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду