Поява Льовочкіна в числі акціонерів «Інтера» стала несподіванкою для Хорошковського

28 Лютого 2013
7886
28 Лютого 2013
09:45

Поява Льовочкіна в числі акціонерів «Інтера» стала несподіванкою для Хорошковського

7886
Поява Льовочкіна в числі акціонерів «Інтера» стала несподіванкою для Хорошковського

Поява Сергія Льовочкіна в числі акціонерів медіагрупи «Інтер» стала несподіванкою для Валерія Хорошковського. Про це пан Хорошковський розповів в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

За його словами, він вів перемовини й укладав угоду лише з Дмитром Фірташем. «А те, що всередині є Сергій Володимирович Льовочкін - це вже їхні відносини, мені про це невідомо», - сказав пан Хорошковський.

 

На уточнююче запитання, чи стала поява пана Льовочкіна в числі акціонерів групи для нього несподіванкою, він відповів: «Так, несподіванкою».

 

Пан Хорошковський заперечив чутки з високопосадових джерел про те, що Сергій Льовочкін якимось чином був присутнім серед акціонерів раніше: «Це неправда».

 

Також пан Хорошковський вважає, що Світлана Плужникова продовжує володіти 10% акцій каналу «Інтер». «Принаймні, на зборах акціонерів завжди фіксувалася її частка 10%, і від неї завжди був представник», - сказав він. 

 

Нагадаємо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд. 7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду