detector.media
28.02.2013 09:45
Поява Льовочкіна в числі акціонерів «Інтера» стала несподіванкою для Хорошковського

Поява Сергія Льовочкіна в числі акціонерів медіагрупи «Інтер» стала несподіванкою для Валерія Хорошковського. Про це пан Хорошковський розповів в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

За його словами, він вів перемовини й укладав угоду лише з Дмитром Фірташем. «А те, що всередині є Сергій Володимирович Льовочкін - це вже їхні відносини, мені про це невідомо», - сказав пан Хорошковський.

 

На уточнююче запитання, чи стала поява пана Льовочкіна в числі акціонерів групи для нього несподіванкою, він відповів: «Так, несподіванкою».

 

Пан Хорошковський заперечив чутки з високопосадових джерел про те, що Сергій Льовочкін якимось чином був присутнім серед акціонерів раніше: «Це неправда».

 

Також пан Хорошковський вважає, що Світлана Плужникова продовжує володіти 10% акцій каналу «Інтер». «Принаймні, на зборах акціонерів завжди фіксувалася її частка 10%, і від неї завжди був представник», - сказав він. 

 

Нагадаємо, 1 лютого було оголошено, що компанія K.H. Media Limited Валерія Хорошковського уклала угоду з продажу 100% акцій компанії Inter Media Group Limited компанії GDF Media Limited Дмитра Фірташа, виходячи з оціночної вартості $ 2,5 млрд. 7 лютого стало відомо, що Сергій Льовочкін стане партнером Дмитра Фірташа в купівлі медіагрупи «Інтер». Пану Льовочкіну належатиме частка 20%, яку він передасть в управління GDF Media Limited. Мажоритарним акціонером буде компанія Дмитра Фірташа. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY