Операторів і фотографів не пустили до зали на розширене засідання уряду

27 Лютого 2013
2552
27 Лютого 2013
10:28

Операторів і фотографів не пустили до зали на розширене засідання уряду

2552
Вони разом з журналістами дивляться трансляцію засідання у прес-центрі
Операторів і фотографів не пустили до зали на розширене засідання уряду

27 лютого у залу, де триває розширене засідання уряду, не пустили навіть операторів та фотографів, які зазвичай завжди були присутні під час урядових засідань, повідомляє «Українська правда».

 

Крім того, журналістів не пустили навіть у приміщення перед залом засідань, де раніше анонсували спілкування з керівниками міністерств та обладміністрацій.

 

Прес-служба уряду пояснює це тим, що в залі не вистачає місць, адже на засіданні уряду за участі президента Віктора Януковича забажали бути присутніми депутати від опозиції.

Водночас, на засідання уряду прибуло близько 10 депутатів з Партії регіонів. Серед них Ельбрус Тедеєв, Нестор Шуфрич, Олександр Волков і Андрій Пінчук.

 

Раніше  було проанонсовано, що телеоператори та фотографи зможуть бути присутніми безпосередньо у залі, де відбуватиметься розширене засідання уряду. Втім станом на ранок ці слова зникли з анонсу, який розміщений на сайті.

 

Усім журналістам, в тому числі операторам та фотографам, пропонують спостерігати за засіданням уряду у прес-центрі, де засідання транслюватиметься в прямому ефірі. «Очевидно, що ані фотографи, ані телеоператори не зможуть висвітлювати подію, перебуваючи в залі виділеному для преси», - пише видання.

 

Наразі засідання уряду транслює телеканал Перший національний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2552
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Світлана
4081 дн. тому
"Фыкус"! На телеканалах багато і журналістів, і операторів. І вони ходять туди, куди їх посилають, а не самі хочуть. Ви що думаєте, що їм в кайф стояти дві години знімати ці засідалівки?
фыкус
4081 дн. тому
А що , фотографи і оператори разом з журналістами нюх втратили?Крім засідань нічого знімати не вміюти , як писати тексти забули?Досить пустих страждань! Ідіть в народ!.
фокус
4081 дн. тому
А які камери , крім камер першого , були показані під час трансляції?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду