detector.media
27.02.2013 10:28
Операторів і фотографів не пустили до зали на розширене засідання уряду
Вони разом з журналістами дивляться трансляцію засідання у прес-центрі

27 лютого у залу, де триває розширене засідання уряду, не пустили навіть операторів та фотографів, які зазвичай завжди були присутні під час урядових засідань, повідомляє «Українська правда».

 

Крім того, журналістів не пустили навіть у приміщення перед залом засідань, де раніше анонсували спілкування з керівниками міністерств та обладміністрацій.

 

Прес-служба уряду пояснює це тим, що в залі не вистачає місць, адже на засіданні уряду за участі президента Віктора Януковича забажали бути присутніми депутати від опозиції.

Водночас, на засідання уряду прибуло близько 10 депутатів з Партії регіонів. Серед них Ельбрус Тедеєв, Нестор Шуфрич, Олександр Волков і Андрій Пінчук.

 

Раніше  було проанонсовано, що телеоператори та фотографи зможуть бути присутніми безпосередньо у залі, де відбуватиметься розширене засідання уряду. Втім станом на ранок ці слова зникли з анонсу, який розміщений на сайті.

 

Усім журналістам, в тому числі операторам та фотографам, пропонують спостерігати за засіданням уряду у прес-центрі, де засідання транслюватиметься в прямому ефірі. «Очевидно, що ані фотографи, ані телеоператори не зможуть висвітлювати подію, перебуваючи в залі виділеному для преси», - пише видання.

 

Наразі засідання уряду транслює телеканал Перший національний.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY